FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

Verdictul lui Ion Crăciunescu la cea mai controversată fază din meciul FCSB - Oțelul

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (72 de ani) i-a dat dreptate „centralului” Marcel Bîrsan
Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (72 de ani) i-a dat dreptate „centralului” Marcel Bîrsan

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 07:54 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 09:35

Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu a comentat faza primului gol al Oțelului în partida cu FCSB, câștigată de gălățeni cu 2-0.

Oțelul a dat lovitura pe Național Arena și s-a impus clar, cu 2-0, în fața liderului FCSB. Însă primul gol al gălățenilor, marcat de Teles în minutul 7, a generat numeroase discuții și a fost analizat inclusiv în camera VAR.

Cristian Geambașu a dat note de la 3 la 8 după FCSB - Oțelul: „Nervos, fițos și obraznic” versus „Limpede și precis, cel mai bun!”
FCSB - OȚELUL 0-2
Cristian Geambașu a dat note de la 3 la 8 după FCSB - Oțelul: „Nervos, fițos și obraznic” versus „Limpede și precis, cel mai bun!”

Mihai Lixandru i-a pasat neinspirat lui Ovidiu Popescu, Teles a anticipat, l-a deposedat pe mijlocașul FCSB, și apoi a trimis balonul în plasă, pe lângă portarul Târnovanu. 

Ion Crăciunescu nu vede vreun fault

+5 FOTO

Roș-albaștrii au protestat și au solicitat fault la Ovidiu Popescu. În van. Centralul Bîrsan a validat golul, iar analiza efectuată în camera VAR, aproximativ 3 minute, i-a confirmat decizia.

Nici fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu nu le dă dreptate bucureștenilor. „Nu mi se pare fault. Dă (n.r. - Teles) direct în minge, el (n.r. - Ovidiu Popescu) sare în față. Nu văd unde e contactul”, a spus Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

La final, roș-albaștrii n-au mai făcut caz. Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul lui FCSB, a insistat doar asupra evoluției modeste a jucătorilor săi.

Cum a comentat Elias Charalambous

„Din păcate, nu am existat azi pe teren! Trebuie să găsim motivul. Adversarul a înscris devreme și nu am făcut nimic să schimbăm situația. În opinia mea, a fost cel mai prost meci pe care l-a făcut echipa de când sunt aici. Serios!

Nu sunt multe de spus, decât să le prezentăm scuze fanilor. Trebuie să mergem mai departe. Astăzi nu ne-am prezentat la meci, nu am jucat bine, trebuie să fim sinceri, nu putem doar să ne ascundem.

Trebuie să analizăm cât mai repede posibil ce s-a întâmplat. De ce nu ne putem concentra în prezent? Chiar nu știu. Mă îngrijorează asta, trebuie să verificăm care este motivul”, a comentat Charalambous la PrimaSport.

Citește și alte știri despre FCSB - Oțelul:

Dezolat după ce a fost pedepsit de Becali: „Nu știu cum o să dorm la noapte”

Florinel Coman, despre eșecul cu Oțelul: „Am fost jalnici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eugenrc
eugenrc  •  04 Decembrie 2023, 23:46

In opinia mea, la cat de ametit e pe teren Ovidiu Popescu cred ca a uitat in ce careu e si a cautat sa obtina un penalti.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  04 Decembrie 2023, 10:41
Postat de donqhot pe 04 Decembrie 2023, 10:03

Steaua a luat 2 goluri acasa, de la Otelul. Asta e tot ce conteaza...

Credeam că au conta tot ce a analizat Crăciunescu la arbitrajul de aseară...

balderis
balderis  •  04 Decembrie 2023, 10:35
Postat de valentindragobete pe 04 Decembrie 2023, 10:06

Otelul a fost mai buna! Referitor la faza golului din poza prezentată se pare că ăla in alb vrea să-i ia tricoul acasă lu' ăla în roșu! Ulterior ăla in alb s-a răzgândit ș-îi da și un brânci lu' ăla in rosu, absolut "regulamentar" !

Voi bolshevicii și creierul îl aveți în roșu !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează