FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Veste bună pentru Nicolo Napoli înaintea decisivului cu FC Botoșani. A revenit „metronomul” de la mijlocul terenului

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 13:49 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 13:49

Nicolo Napoli (61 de ani) a primit o veste bună înaintea meciului pe care FCU Craiova îl va disputa sâmbătă la FC Botoșani, important în lupta pentru câștigarea play-out-ului. Mijlocașul Vlad Achim (34 de ani) a revenit la antrenamentele cu echipa, după ce a fost indisponibil patru etape.

Achim, responsabilul care face legătura dintre apărare și atac, a ieșit din circuit din cauza unei pubalgii care i-a provocat dureri mari.

Ultrașii Rapidului merg peste jucători și Mutu » Planul giuleștenilor înaintea derby-ului cu FCSB
RAPID
Ultrașii Rapidului merg peste jucători și Mutu » Planul giuleștenilor înaintea derby-ului cu FCSB

În lipsa lui Achim, Napoli l-a titularizat pe Asamoah lângă Dragoș Albu

Veterenul Craiovei a tras de el în ultimele jocuri din sezonul regulat pentru a încerca să-și ajute echipa să se califice în play-off, iar accidentarea s-a agravat.

În lipsa lui Achim, Napoli l-a titularizat pe Asamoah lângă Dragoș Albu.

Achim este al doilea mijlocaș de bază, după William Baeten, care revine după accidentare, iar tehnicianul italian speră să poată alinia din nou formula de echipă cu care a ajuns aproape de play-off.

Ultimele cinci meciuri din play-out sunt decisive pentru calificarea în barajul de Conference League.

Sidibe are ruptură musculară

În schimb, Nicolo Napoli l-a pierdut pe Sekou Sidibe, extrema a suferit o ruptură musculară.

Pe lista indisponibililor pentru partida cu FC Botoșani se mai află fundașul Lorenzo Paramatti, ieșit accidentat în finalul confruntării cu Petrolul (0-1), din 3 martie.

Oltenii sunt puși în gardă. Cei de la Botoșani îi așteaptă ca pâinea caldă.

”Avem o revanșă de luat în fața lui FCU, dar înainte de toate acest meci este pot spune capital pentru noi. Nu trebuie să îi scăpăm din mână pe cei de la FCU, mai ales că vom juca și acasă”, a transmis Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, prin intermediul portalului Editie.ro, aflat în portofoliul lui Adrian Mititelu.

Iftime a mai spus, citat de sursa menționată: ”FCU e o echipă peste media celor din play-out, iar eu o consider o echipă foarte bună. Cu ea vom duce lupta pentru locurile de baraj. De Voluntari nu îmi e teamă, iar eu sunt convins că Flavius Stoican a pregătit foarte bine acest meci. A fost antrenorul lui FCU și le știe jucătorii. 

Consider că și în Bănie am jucat foarte bine împotriva lui Craiovei, dar nu am fructificat șansele pe care le-am avut. Acum sunt convins că o să fie tot un meci deschis. Craiova nu se baricadează în apărare și nu refuză jocul".

Citește și alte știri de la FCU Craiova: 

Record pentru omul indispensabil al lui Mititelu: doar 3 mai sunt ca el în Superligă

EXCLUSIV Trei fotbaliști își joacă viitorul la FCU Craiova, în ultimele etape din play-out » Care e situația lui Nicolo Napoli

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
k.u.b.a..
k.u.b.a..  •  20 Aprilie 2023, 16:46

Forta Stiinta! Forta PS97!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează