FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vine și o veste bună pentru Dinamo! Construcția noului stadion ar putea începe în curând: „Domnul Badea renunță la toate drepturile”

Construcția unui nou stadion al lui Dinamo ar putea începe curând
Construcția unui nou stadion al lui Dinamo ar putea începe curând

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 19:40 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 20:04

Mircea Lucescu (74 de ani) a dezvăluit faptul că Nicolae Badea (71) și-a dat acordul pentru începerea construcției stadionului Dinamo.

  • Badea deține drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare pe o perioadă nedeterminată. Fostul acționar dinamovist a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene „Dinamo”. Aici a fost de fapt problema care a oprit CNI-ul să demareze construcția.

„Eu sper ca în cel mai scurt timp să înceapă construcția acelui stadion. Este păcat ca acel complex sportiv, atât de important pentru sportul românesc, să nu fie viabil. Domnul Badea renunță la toate drepturile pe care le-a avut el în favoarea construirii stadionului pentru Dinamo. Se așteaptă doar reglementarea juridică a acelui loc. 

Din discuția pe care am avut-o cu domnul Badea, am înțeles că va face tot ce e posibil ca să construiască acel stadion”, a declarat Mircea Lucescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport.

Fără stadion, o echipă nu poate face performanță. Este imposibil - Mircea Lucescu

VIDEO Încă un șoc la Dinamo: 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Rivala lui Dinamo suspectează o strategie, după ce 6 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19: „Asta i-ar avantaja pe bucureșteni”

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de patronul unui club din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  17 Iulie 2020, 17:18

povesti de adormit copii, badea nu va renunta niiciodata la dreptu de a avea stadionu Dinamo, poate sa fie si bernabeu, tot deloc, Badea nu va renunta , Lucescu batran e copil daca crede ca sekuristu ala renunta la drepturi !!

catalynn
catalynn  •  16 Iulie 2020, 23:49

Sper sa fie adevarat, CS Dinamo merita un stadion modern! Întreb insa pt un prieten: FC fcsb poate juca acolo!? :-)))))))

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 22:50

Ne desfiintam pana face asta stadion. Mai degraba o sa apara un mall

Vezi toate comentariile (9)
Comentează