FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONAL ARENA

Veste proastă pentru Steaua şi Rapid » Dragomir: "Nu cred că se poate juca pe Naţional Arena pînă în primăvară"

Gazonul de pe Național Arena la meciul România - Franța 0-0
Gazonul de pe Național Arena la meciul România - Franța 0-0

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 18:29

Meciul de aseară ar fi trebuit să reprezinte o sărbătoarea pentru fotbalul românesc, odată cu inaugurarea celui mai important stadion din ţară, Naţional Arena. Dar stadionul s-a dovedit un calvar pentru cei 22 de jucători din teren, din cauza gazonului aflat într-o stare execrabilă.

În aceste condiţii, spune Dumitru Dragomir, nici Steaua şi nici Rapid nu vor putea juca pe noul stadion din Bucureşti, deşi roş-albaştrii voiau să-şi joace aici meciurile de pe teren propriu atît din campionat cît şi din Europa League, iar alb-vişinii doar pe cele din cupele europene.

"La cum am văzut eu gazonul aseară, nu cred că se mai pot juca prea multe meciuri pe Naţional Arena. Nu cred că va rezista prea mult dacă vor începe să joace şi Steaua şi Rapid. Cred că în următoarele săptămîni se poate rezolva cu gazobnul în cazul în care nu se mai joacă nici un meci acolo. Eu le-am spus să pună gazonul cu cîteva luni înainte, dar nimeni nu m-a luat în seamă", a spus Draomir la Fanatik Show, pe DigiSport.

Următorul meci programat pe Naţional Arena este Steaua - Schalke, de joi, 15 septembrie. Adică fix peste o săptămînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
krystyan001
krystyan001  •  21 Septembrie 2011, 17:36

EU CRED CA GAZONUL DE PE MORMANTUL TAU AR REZISTA MAI MULT JIGODIE CE ESTI

titiduru22
titiduru22  •  08 Septembrie 2011, 05:48

Pun pariu ca daca i-ar da apa suficienta gazonul si-ar reveni intr-o saptamana,ar face priza cu solul,inca e cald afara dar ei stiu mai bine...

mako
mako  •  08 Septembrie 2011, 00:24

dupa sandu,dragomir si oprisan nu se poate juca nici la anu' pe timpul asta,normal...deja creste iarba noua adusa de gigi,fripturistule :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează