FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

Veste uriașă pentru jucătorii lui CFR Cluj! Ce primă vor încasa după victoria cu FCSB: „Anunț public asta! CFR are ADN de campioană”

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 08:25 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 09:42

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, iar la finalul partidei, jucătorii antrenați de Edi Iordănescu au fost anunțați că vor primi un bonus important din partea lui Neluțu Varga.

Finanțatorul clujenilor a fost impresionat de victoria cu rivala FCSB și i-a felicitat pe jucători și pe Edi Iordănescu. Acesta a anunțat că fiecare jucător care a evoluat duminică seara va încasa o primă de 5.000 de euro.

„Această victorie cu FCSB are valoare dublă pentru că vine după trauma din Elveția! Îi felicit pe Marian Copilu și pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea. Dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei.

Avem o echipă de un caracter formidabil! Era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei! CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Anunț public că fiecare dintre toți cei care au intrat în teren are o primă de 5.000 de euro din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.

VIDEO Adrian Porumboiu: „FCSB trebuia să primească penalty!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
steauaeuna
steauaeuna  •  14 Decembrie 2020, 20:00
Postat de dodo001 pe 14 Decembrie 2020, 14:58

Te rog sa nu vorbesti urat de aceste perle, valoreaza zeci de milioane de euro....in mintea ciobanului :)))

STEAUA BUCURESTI, CAMPIOANA ROMANIEI. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB. Ca sa castigi campionatul tre buie sa castigi contra tuturor echipelor din liga 1. cfr a batut doar STEAUA si se mandreste cu asta la fel ca si dinam0 si astra. Si ???. Si acum retrogradeaza...

dodo001
dodo001  •  14 Decembrie 2020, 14:58
Postat de magic4ever pe 14 Decembrie 2020, 12:25

Unde au fost perlele Man,Tanase,Morutan si Popescu aseara?:) Au fost iar 0/ intr-un meci cu miza?:)))

Te rog sa nu vorbesti urat de aceste perle, valoreaza zeci de milioane de euro....in mintea ciobanului :)))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Decembrie 2020, 14:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează