FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vestea anului pentru dinamoviști! Rednic pune în aplicare planul care să o SALVEZE pe Dinamo » "Puriul" îi ia din putere lui Negoiță!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 09:00

Mircea Rednic a primit puteri sporite din partea lui Ionuț Negoiță, iar din 2019 și-ar putea pune în aplicare planurile de a prelua acțiuni la Dinamo, așa cum a recunoscut că a mai avut în intenție.

"Puriul" a fost adus ca un antrenor ce poate face miracole la echipa din Ștefan cel Mare, dar până acum n-a realizat decât trei remize amărâte, la capătul ultimeia, din "optimile" Cupei României, Dinamo fiind eliminată din competiție de o formație din eșalonul al treilea.

Antrenorul de 56 de ani a primit vot deplin de încredere din partea patronului Ionuț Negoiță, chiar dacă fotbaliștii sunt împărțiți în două: unora le este teamă de tehnician, celorlalți nu le mai pasă fiindcă se așteaptă să fie dați afară! Rednic are mână liberă la transferuri, având atribuții de manager, iar suporterii și-au declarat atașamentul și încrederea deplină în tehnician și-n colaboratorii săi.

Planurile "Puriului" în ceea ce-i privește pe alb-roșii s-ar întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Nu doar să califice echipa în play-off - ar fi o minune, având în vedere situația de acum la Dinamo! -, ci și să investească în viitor la clubul la care este la al patrulea mandat doar ca antrenor.

Rednic a recunoscut că a dorit să preia gruparea în primăvară, "Întrebați-l pe domnul Nicolae Badea, o să vă confirme!", alături de alți oameni de afaceri belgieni, dar nu s-a încumetat atunci să riște 3 milioane de euro.

Doar că pentru 2019 are proiecte extinse, printre care și varianta să preia o parte din acțiuni de la Negoiță. Mai ales că actualul patron s-a răcit față de fotbal, iar ultimele rezultate îl țin și mai departe de echipă

"Cine nu va pricepe ce înseamnă Dinamo va pleca! Cine nu-și revine să plece și o să vedeți că vor pleca! Așa se întâmplă când iei fotbalul la mișto. A ajuns să-mi fie mie rușine de ei"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

1 singură victorieare Dinamo în ultimele 9 meciuri oficiale, cea din "16-imile" Cupei cu Dacia Unirea Brăila (3-1), a lui Claudiu Niculescu; în rest, 4 eșecuri și 4 remize

Vezi și: Alexandru David i-a "masacrat" pe jucători » Declarații extrem de dure în direct: "Să se ducă la croitorie, acolo nu au presiune!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
maradona5
maradona5  •  03 Noiembrie 2018, 18:28
Postat de kwd2015 pe 03 Noiembrie 2018, 14:56

ce tragi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  03 Noiembrie 2018, 14:56
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 03 Noiembrie 2018, 11:53

Sa vina campionatul in stwfan cel mare! 2019 e anul nostru! Sunt sigur ca vom castiga campionatul si vom juca in grupele cgampions league. Rednic va face totul posibil

ce tragi?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Noiembrie 2018, 14:43

ce sa faca ma saracu asta /??? daca a ajuns rednic sa aiba actiuni acolo ,e clara treaba,radeti voi de cioban dar aici are dreptate,iti trebuie bani grei sa ai un club

Vezi toate comentariile (41)
Comentează