FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Vești bune la CFR! Jucătorii și-au primit astăzi salariile + acțiunea de insolvență a fost rezolvată

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 18:45 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 20:44

Campioana României stă pe un butoi de pulbere, din cauza rezultatelor din ultima perioadă, dar conducerea din Gruia a luat o decizie care să ajute la atmosfera din vestiar și le-a virat un salariu fotbaliștilor lui Dan Petrescu. CFR Cluj va întâlni Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19:55.

Gazeta Sporturilor a aflat că astăzi oficialii clubului au plătit tuturor jucătorilor, dar și celor din staff un salariu restant din cele trei pe care le datorau lui Camora și compania.

„Banii au fost plătiți. Le-am promis jucătorilor că vom rezolva cât mai repede problemele. Ne-am ținut de cuvânt și banii au fost virați astăzi”, au dezvăluit surse din club pentru GSP.

Practic, în acest moment, ardelenii și-au luat ultimul salariu întreg pe luna octombrie 2021, urmând ca în perioada viitoare să intre și restul datoriilor. „Următoarea tranșă salarială va intra mai devreme de 28 februarie, ultima zi a acestei luni”, mai susțin oameni din interiorul echipei.

Sunt convins că se va disputa campionatul până în ultima etapă, maxim două. Preferam să avem mult mai multe puncte în faţă, dar fotbalul e imprevizibil, nu mă aşteptam acum să avem patru egaluri la rând
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Un fost angajat ceruse insolvența!

Mai mult, tot astăzi, cei de la Cluj au primit o altă veste bună. Ioan Ivașcu, fost jurist al clubului, care ceruse deschiderea procedurii de insolvență a CFR-ului, dar și falimentul, pentru o datorie neachitată, și-a retras cererea după ce a fost plătit de club.

Match Preview Gaz Metan - CFR Cluj

CITEȘTE ȘI

Șefii lui CFR Cluj acuză, în cazul MM Stoica: „Nu ni se pare normal”

FCSB și CFR Cluj, război cu toate armele pe masă pentru Omrani! » Gigi Becali l-a sunat astăzi pe fotbalist: „Acestea sunt sumele pe care mi le-a cerut. Transfer realizabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
paolo19
paolo19  •  12 Februarie 2022, 06:56

Titlu mincinos, care spune ca "jucătorii și-au primit astăzi salariile", când de fapt mai au de primit 3 luni și jumatate. Halal campioana...

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Februarie 2022, 01:20

Incredibil, comunishtii astia se "lauda" ca vor plati salariile pe octombrie, inainte de 28 februarie ;)

raspunzel
raspunzel  •  11 Februarie 2022, 20:56
Postat de c23665 pe 11 Februarie 2022, 19:56

Nu știam că o persoană dinafară poate să ceară insolventa unei societăți!?! Pot și eu să cer insolventa Farului, de exemplu?!? Și cum să ceri falimentul (?!?) unei firme pentru o eventuală datorie minusculă?!?

Ca sa sti pe viitor ... " orice creditor care are o datorie certa, lichida si exigibila, in cuantum de 45.000 lei, poate sa solicite deschiderea impotriva unui debitor prezumt / pasibil / aflat in insolventa" Acum esti mult mai bine informat :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează