FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Veşti bune pentru Steaua » Astra se pregăteşte să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători! Are ofertă din Ligue 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 17:48

Steaua are 9 puncte avans în Liga 1, iar rivalele continuă să aibă probleme în gestionarea luptei pentru titlu. Pe lîngă situaţiile financiare precare, acestea iau în calcul şi despărţirea de cei mai buni jucători.
CFR Cluj a rămas fără Aitor Monroy, iar Mario Felgueiras ar putea pleca şi el, Petrolul riscă să rămînă fără Albin, Teixeira şi Tamuz, iar Astra ar putea renunţa şi ea la Syam Ben Youssef. Fundaşul tunisian este dorit în Ligue 1 de Nice.

Mercato365.com anunţă că stoper de 25 de ani, care mai are contract doar pînă în vară cu Astra, este dorit insistent de antrenorul Claude Puel la Nice, formaţie care a încheiat pe locul 11 turul în Ligue 1. Ben Youssef va face parte şi din lotul Tunisiei pentru Cupa Africii din 2015.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (52)
cvj21a
cvj21a  •  29 Decembrie 2014, 08:16

domnii ziaristi se bucura si daca unul de la o eventuala rivala a stelei se strica la burta. bucurati-va, distrugeti, numarati titlurile stelei, dar nu o mai comparati cu mari campioane din Europa, ca atunci cand ies afara, marii jucatori ai stelei nu sunt altceva decat niste oi cufurite.

evadatul
evadatul  •  29 Decembrie 2014, 06:03

nu va inteleg ce fel de ziaristi sunteti . eu propun sa desfiintam toate echipele sa ramina steaua sa ia campionatul cu maximum de puncte avans sa o laudam zi de zi cit de buni de frumosi sunt stelisti care cind ajung la o echipa adevarata sunt luzeri competitiei si se reintorc la cea mai iubita echipa din romania unde iar sunt eroi nationali ca bat pe amarasteni de la dinamo rapid chiajna brasov cluj . iar cind apare cite un jucator mai acatari pun ochi pe el sa-l ia pe moaca ptr ca aia sunt prosti si se mindresc ca a dat jucator la steaua

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Decembrie 2014, 21:47

vesti bune pentru steaua..))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează