FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vești excelente pentru Dinamo! Adam Nemec revine pe teren după o lună: „E sigur”

Adam Nemec, 35 de ani, a început antrenamentele pe teren, iar Dinamo speră să-l aibă de la etapa de luni, cu FC Argeș.
Adam Nemec, 35 de ani, a început antrenamentele pe teren, iar Dinamo speră să-l aibă de la etapa de luni, cu FC Argeș.

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2021 18:09 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 19:04

Adam Nemec, 35 de ani, a început antrenamentele pe teren, iar Dinamo speră să se bazeze pe el de la etapa de luni, cu FC Argeș.

Există viață la Dinamo și după cazul de dopaj al lui Magaye Gueye! Adam Nemec, absent în ultima lună din cauza unor mari probleme musculare, a început antrenamentele ușoare.

Adam Nemec și Blejdea revin la antrenamente

„Se pregătesc pe teren atât el, cât și Blejdea. Să vedem dacă vreunul dintre ei poate să intre în calcule pentru etapa de luni, cu FC Argeș. Dar apoi, sigur sunt valizi pentru meciul cu Poli Iași", au transmis dinamoviștii. Blejdea nu a mai jucat după primele două etape din 2021, a suferit o ruptură musculară, a făcut și un control medical amănunțit la Istanbul, din cauza unor dureri la coloană.

Răuță și Steliano Filip, în dubiu

Dacă oamenii din atac își revin, rămân problemele din faza defensivă. Alex Răuță a ieșit accidentat cu Voluntari (1-1), are o contractură musculară și este incert pentru runda cu piteștenii. Totuși, staff-ul medical speră să-l refacă pe închizătorul ajuns titular incontestabil. Probleme după etapa cu ilfovenii are și Steliano Filip, autorul unui gol spectaculos. El are o entorsă de gleznă. Janusz Gol este în Polonia, unde se tratează de o pubalgie și ar trebui să reapară la București săptămâna viitoare. 

Vești excelente pentru Dinamo! Adam Nemec revine pe teren după o lună: „E sigur”

4 goluriși 2 assist-uri a reușit Nemec în 22 de meciuri în actuala ediție. În primul mandat, reușise 24 de goluri și avusese 7 assist-uri în 64 de partide

3 goluriîn 19 meciuri a reușit Magaye pentru „câini"

„Parcă Nepomuceno a mai luat un kilogram"

Un alt fotbalist ofensiv, Nepomuceno, a fost absent în ultimele meciuri, decizie tehnică. Internaționalul din Curacao a fost pus la colț de către dinamoviști: „Trebuie să slăbești, măcar un kilogram, două!". Efectul? "Parcă a pus în plus unul sau două! Totuși, problema la el nu este legată neapărat de greutate, ci de faptul că nu se regăsește", au explicat "câinii". Decarul echipei nu are nicio reușită în 8 meciuri, în ultimele două nici nu a mai prins lotul.

Ionel Gane, desființat în direct: „Un no-name! Demnitate nu mai există? Să ne lase!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Verdict în scandalul cu Magaye Gueye: „A folosit cocaina ca drog recreativ” + se cere reformă la nivel înalt!

Salvare pentru Dinamo?! Anunțul care le dă speranțe fanilor: „Spaniolii erau după bani și mi-a fost frică. La finalul lunii putem să facem acel contract”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  11 Martie 2021, 04:57
Postat de creeperno999 pe 10 Martie 2021, 22:39

Multa sanatate!

Nemec revine la timp pentru matineu!

creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2021, 22:39

Multa sanatate!

titiduru22
titiduru22  •  10 Martie 2021, 21:22

Inchideti draq shaormeriile alea din Bucuresti :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează