FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Vești excelente pentru FCSB! Mihai Pintilii va fi titular în derby-ul cu CFR

Articol de , , - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 08:22

Accidentarea lui Mihai Pintilii, 34 de ani, din meciul cu Craiova n-a fost serioasă, iar căpitanul roș-albaștrilor va fi în echipa de start împotriva CFR-ului, duminică seara.

FCSB a crezut că a plătit scump victoria din Bănie, 1-0 cu Craiova: Pintilii a ieșit la pauză acuzând probleme medicale! Cum el s-a tot confruntat în ultimii ani cu leziuni musculare din cauza cărora a fost mai mult absent decât prezent în trupa roș-albaștrilor, staff-ul medical s-a temut de ce e mai rău, de o nouă ruptură. Investigațiile pe care Mihai le-a efectuat însă la începutul săptămânii au arătat că a fost doar o contractură. El s-a antrenat normal în aceste zile și va fi apt 100% pentru derby-ul cu CFR, programat duminică seara, pe Arena Națională.

Pintilii va începe ca titular, mai ales că prestațiile lui în ultimele două partide, jucate împotriva unor rivale la titlu, Viitorul și Craiova, au fost extrem de consistente. Cu el pe teren în aceste dispute, FCSB a luat maximum de puncte. Mihai va fi folosit tot ca închizător în sistemul 4-3-3, alături de cei doi interi, care foarte probabil vor fi aceiași ca și în Bănie, Oaidă și Florin Tănase.

Două dileme: fundașul dreapta și vârful!

Pentru alcătuirea primului „11” împotriva CFR-ului, staff-ul tehnic al vicecampioanei are două semne de întrebare: postul de fundaș dreapta și cel de atacant central. La Craiova, în dreapta defensivei a fost folosit Crețu fiindcă Manea nu venise de multă vreme la echipă și Vintilă a insistat în discuțiile pe care le-a avut cu Becali că e mai bine ca Manea să fie protejat, lucru care s-a și întâmplat. Acum însă, cu încă o săptămână de antrenamente normale, Manea are șanse mari să fie în formula de start. Apoi, pentru postul de atacant se luptă, teoretic, 3 jucători: Hora, Tsoumou și Gnohere. Ultimul are dezavantajul că încă nu e la greutatea normală, dar Becali l-ar prefera pe el. În schimb, Tsoumou, deși a adus victoria în Bănie, nu e dorit de Gigi ca titular, situație în care s-ar regăsi și Hora. 

Echipa probabilă pentru derby-ul cu CFR: Bălgrădean - Manea, Planici, Cristea, Panțâru - Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase - Ad. Popa, Gnohere (Hora), Fl. Coman

Revine și Man

O altă veste bună pentru FCSB e recuperarea totală a lui Dennis Man. El s-a accidentat în finalul lunii iulie, cînd a suferit o ruptură musculară. Acum e refăcut complet, are deja aproape două săptămâni cu echipa la antrenamente și foarte probabil va face parte din lotul de 18 pentru meciul cu CFR. Nu va fi folosit ca titular, dar are șanse să fie introdus pe final, așa cum s-a întâmplat la Craiova și cu Moruțan, absent și el în acest start de sezon, tot din cauza unei probleme medicale. 

Citește și:

Diferențe șocante între Tsoumou și Gnohere: 3 cm în plus, 12 kg în minus!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
liviuemil
liviuemil  •  20 Septembrie 2019, 21:02

cornelconasu ,blatistu49 :Cum de le stiti voi pe toate !!!

hg_wells
hg_wells  •  20 Septembrie 2019, 14:08

Asta-i veste bună pt CFR Cluj. :))

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Septembrie 2019, 12:46

De fapt tractoristul simulează o accidentare în fiecare meci pentru că e terminat , nu mai poate juca mai mult de 30 de min. !!!! Orice arbitru corect îi dă două galbene pe repriză !!! Dar....rar vezi asta !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează