FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veşti proaste pentru Becali: Bogdan Stancu nu pleacă de la Galata. Vezi ce a spus impresarul său la Radio.GSP.ro!

Bogdan Stancu a impresionat în primele sale meciuri la Galata, dar apoi i-a dezamăgit pe fani
Bogdan Stancu a impresionat în primele sale meciuri la Galata, dar apoi i-a dezamăgit pe fani

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 22:32

Aşteptat să revină la Steaua dypă numai 6 luni petrecute în Turcia, la Galatasaray, Bogdan Stancu are şanse mici să mai joace în acest sezon în tricoul roş-albaştrilor.

A spus-o chiar impresarul jucătorului, Victor Becali, la Radio.GSP.ro. Acesta a dat asigurări că atacantul român face parte din planurile lui Fatih Terim pentru noul sezon din Turcia.

"Bogdan Stancu la Steaua? nici vorbă! Nu se pune problema plecării sale de la Galatasaray. Se discută atît de mult fără nici un rost! Am vorbit de mai multe ori cu Terim şi niciodată nu a spus că l-ar da pe Stancu la o parte", a spus Victor Becali la  Radio.GSP.ro

Aflat în Italia, pentu meciul amical dintre U Cluj şi Lazio Roma, impresarul FIFA i-a felicitat pe oficialii "şepcilor roşii" pentru iniţiativa de a organiza un meci de un asemenea calibru.

"Se încearcă lucruri frumoase la Universitatea, au proiecte foarte ambiţioase. Italienii au fost prea tari, dar şi scorul a fost cam sever. Clujul a avut cîteva ocazii la 1-0, dar dacă nu înscrii nu poţi să speri la mai mult. Pînă la urmă asta e diferenţa dintre campionatul italian şi cel românesc", a spus Victor Becali la Radio.GSP.ro.

Agentul FIFA a comentat şi şansele celor 5 echipe româneşti din play-offul Europa League de a ajunge în faza grupelor. "Toate echipele noastre au şanse de calificare, dacă vor trata aşa cum trebuie meciurile. Dacă vor juca aşa cum a făcut-o Dinamo cu Varazdin la meciul de la Bucureşti, avem şanse mici să trimitem pe vreuna în grupe"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
imperator
imperator  •  07 August 2011, 05:46

am zis de ieri ca nu vine..:)

florino16
florino16  •  07 August 2011, 01:05

Voi, colegi de la gsp cu tot respectul va rog sa nu mai vorbiti unde nu e nimic de scis. Puneti mai departe in valoare anumite specimene putrezite si infectate., depasite si albite, dupa informatii confidentiale si confirmate

transportatorul
transportatorul  •  07 August 2011, 00:54
Postat de alpin pe 06 August 2011, 23:39

Dai tu banii?!? Caci ciobby nu are de unde!

Iar scoti besini pe gura cocosatule . Mai ai bule de aer in cap ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează