FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Arădenii, scandalizați de imaginile din vestiarul oaspeților, după UTA - CFR Cluj

Imagine din vestiarul CFR-ului după meciul cu UTA // foto: captură Facebook @ Bătrâna Doamnă +17   FOTO
Imagine din vestiarul CFR-ului după meciul cu UTA // foto: captură Facebook @ Bătrâna Doamnă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 17:01 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 17:36

Un videoclip cu imagini din vestiarul oaspeților din stadionul „Francisc Neuman”, după meciul UTA - CFR Cluj 0-1, circulă pe rețelele de socializare.

Duminică seara, campioana CFR Cluj s-a impus la Arad, cu UTA, scor 1-0. A fost prima înfrângere a arădenilor în acest sezon pe „Francisc Neuman”, iar victoria i-a entuziasmat foarte tare pe clujeni. Din imaginile filmate în vestiarul oaspeților după meci, reiese că elevii lui Dan Petrescu s-au bucurat în exces de succesul la limită cu UTA.

Cum arăta vestiarul oaspeților din stadionul „Francisc Neuman” după UTA - CFR Cluj

Pagina de Facebook „Bătrâna Doamnă” a publicat un videoclip filmat în vestiar, în care pot fi observate bidoane de apă aruncate pe jos, cutii de pizza lăsate pe masă și gunoaie împrăștiate atât pe podea, cât și pe scaune.

Imaginile i-au scandalizat pe fanii arădeni, care au arătat cu degetul educația adversarilor de duminică.

Așa a arătat vestiarul oaspeților după meciul UTA Arad - CFR Cluj.

Publicată de Bătrâna Doamnă pe Luni, 27 septembrie 2021

„Rușine să vă fie”

Momente tensionate au avut loc și în timpul meciului. În al doilea minut al prelungirilor, când Bălgrădean, deja avertizat pentru tragere de timp, l-a lăsat pe Mike Cestor să bată un aut de poartă, fanii echipei gazdă au izbucnit. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” au scandat toți spectatorii de pe stadionul „Francisc Neuman”.

Cristi Bălgrădean a fost „urecheat” chiar de antrenorul său, Dan Petrescu: „Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor... Nu poți trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, e exagerat. Chiar m-am enervat și i-am spus antrenorului cu portarii «Ce face acolo? Să joace acolo». Bine, mai întârzii și la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să le „rărească” galeria la derby

Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (116)
bingobango2017
bingobango2017  •  28 Septembrie 2021, 14:06
Postat de llocomotivalibera pe 28 Septembrie 2021, 00:04

pai asta ti -am spus si eu ..de ce sa ma duc la bucurestiul turcizat si manelizat cand pot sa ma duc la Viena in pasi de vals ...adica ce vorbim aici ..comparam izmanarii cu nobilimea

Dar pleaca ba in mm la Viena sau Budapesta si lasa-ne in pace ! Poate ca nici noi nu te vrem pe tine ! Poate ca nici austriecii si ungurii nu te vor. Atunci ce faci ? Ca inapoi nu te mai primim ! Ha ha ha, auzi la asta, vb. de nobilime. Te crezi nobil a ? Superioru' lu peste prajit ...

bingobango2017
bingobango2017  •  28 Septembrie 2021, 13:48
Postat de llocomotivalibera pe 27 Septembrie 2021, 23:06

Parerea mea este parerea a 90 la suta din clujeni ..restul sunt vinituri...noi nu va vrem ,candva a fost o gresweala istorica si o sa fie reparata (nici o urma de indoiala) ..nu se pune problema daca,problema este cand...asta asa ca sa scapam de complexul de inferioritate)))parererea mea este ca noi ne consideram superiori voua asta doar daca compari austro-ungarii cu turco tatarii

Care voi ma ? Tu in numele cui vb. ? Taci naiba din gura cu greseala ta istorica, ca astia din vechiul Regat au venit de v-au eliberat in 1944, si-au dat viata sa fiti liberi. Taci naiba din gura si respecta capitala tarii, adica Bucurestiul. De aici se da ora exacta in Romania. Daca nu iti place Romania iti dam un sut in f**d si te trimitem la Viena ori la Budapesta. Tu nu esti ba deloc superior, nu te mai umfla in pene, nu esti nici austro-ungar, ai ramas blocat in trecut.

sooosick
sooosick  •  28 Septembrie 2021, 10:47

Mare branza, din ce vad eu, au pus cutiile pe masa, nu le-au aruncat in ***. Alte stiri mai monede nu avet?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează