FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA A 16-A

Vezi aici cele mai tari fazeVIDEO din Craiova - Steaua 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

Steaua s-a impus la limită în meciul de pe Ion Oblemenco, scor 2-1, datorită golului marcat de Janos Szekely, în minutul 2 de prelungire al meciului.

Scorul a fost deschis de Pantelis Kapetanos, după o centrare foarte bună a aceluiaşi Szekely. Prepeliţă a egalat în minutul 15, după o centrare a lui Firţulescu, aflat la primul meci ca titular la Craiova.

Steaua s-a impus la limită în meciul de pe Ion Oblemenco, scor 2-1, datorită golului marcat de Janos Szekely, în minutul 2 de prelungire al meciului.

Scorul a fost deschis de Pantelis Kapetanos, după o centrare foarte bună a aceluiaşi Szekely. Prepeliţă a egalat în minutul 15, după o centrare a lui Firţulescu, aflat la primul meci ca titular la Craiova.

Eugen Neagoe a început cu: Steaua: S. Lung jr. - Bădoi, V. Găman, D. Stoica, Rose - Prepeliţă, Bărboianu, Şoavă, Firţulescu - M. Costea, Fl. Costea.

Mihai Stoichiţă a trimis în teren următoarea garnitură de start: Zapata - Golanski, Ghionea, I. Rada, P. Marin - Nicolita, Plesan, Toja, Szekely - Kapetanos, Surdu.

Vezi aici cele mai tari fazeVIDEO

GOOL STEAUA!!! În minutul 4, Kapetanos deschide scorul cu un şut din marginea careului de şase metri.

În minutul 8, Rose scoate de pe linia porţii o lovitură de cap a lui Rada.

GOOL CRAIOVA!!! În minutul 15, Prepeliţă aduce egalarea pentru gazde cu o lovitură de cap din 6 metri.

În minutul 27, Surdu trimite balonul în poartă, însă golul este anulat pe motiv de ofside.

În minutul 30, Rada atinge balonul cu mîna în marginea careului, însă arbitrul lasă legea avantajului deoarece Costea se afla într-o poziţie favorabilă.

În minutul 33, Florin Costea încearcă să profite de o eroare a apărarii steliste, îl depăşeşte în viteză pe Ghionea, dar Zapata intervine excelent în marginea careului.

În minutul 40, Pleşan încearcă să-l surprindă pe Lung jr. cu un şut de la peste 30 de metri, însă portarul oltenilor este la post.

În minutul 46, Petre Marin şutează de la 35 de metri, însă Lung jr. reţine fără probleme.

În minutul 47, Costea scapă singur cu Zapata, însă şutul său trece cu mult pe lîngă poartă.

În minutul 54, Costea şutează la colţul lung din 12 metri, însă mingea nimereşte doar bara porţii lui Zapata.

În minutul 75, Bădoi şutează violent din marginea careului, însă Zapata reţine.

În minutul 77, Prepeliţă îi pasează excelent lui Florin Costea în interiorul careului, însă şutul acestuia este respins de Zapata.

În minutul 84, oaspeţii au o acţiune frumoasă de atac, finalizată însă cu un şut slab al lui Pleşan.

În minutul 90, Plesan trimite cu capul după o centrare din corner a lui Szekely, mingea întîlneşte însă doar bara porţii lui Silviu Lung.

GOOL STEAUA!!! În minutul 90+2, Szekely îşi readuce echipa în avantaj cu un şut de la 11 metri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
 •  09 Decembrie 2009, 11:11

aaaaaaa si inca ceva.....nu o sa mai intru niciodata pe cacatul asta de site ...ca si asa e praf!!!! hai sictir gsp....!!!!

 •  09 Decembrie 2009, 11:09

sa va bag pula in gura cu banii vostri...rusine ...nu luatzi o gramada de bani din televizari sugeamiatzi pula de hahalere

 •  08 Decembrie 2009, 15:50

noroc mare steaua!a jucat bine si n-a fost asa de rau

Vezi toate comentariile (36)
Comentează