FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

Vezi amicalele de astăzi » Toate sînt liveTEXT pe gsp.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 februarie 2011 18:42

Astăzi este o zi plină pentru echipele româneşti, CFR Cluj, Craiova, Rapid, Sportul şi Dinamo fiind formaţiile care se pregătesc intens pentru returul de campionat care va începe pe 25 februarie.

CFR Cluj a înfruntat de la ora 15:00 FC Koper, în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe gsp.ro. Adversarii românilor sînt campionii en-titre ai Sloveniei şi ocupă la finalul turului de campionat locul 3, cu 30 de puncte în 19 meciuri.

Vezi aici cum a decurs partida cîştigată de ceferişti cu 3-2.

 

U Cluj a disputat astăzi un amical cu bulgarii de la Cherno More Varna, locul 9 în prima ligă. Ardelenii au cîştigat cu 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris din lovitură de pedeapsă de Delgado. Meciul a fost transmis liveTEXT de gsp.ro, aici puteţi urmări cum s-au derulat evenimentele.

Craiova a avut amical cu Shinnik, locul 10 în liga a doua din Rusia. Oltenii lui Mititelu păreau să aibă un meci foarte uşor din moment ce Shinnik a terminat campionatul la 25 de puncte distanţă de Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Petrescu. Totuşi, Universitea a cîştigat cu greu, 4-3 fiind scorul final.  Meciul a fost liveSCORE pe gsp.ro.

Vezi aici marcatorii şi fazele importante din meci

 


Rapid Bucureşti a învins în această după-amiază, 1-0, prin golul lui Herea. Clubul înfiinţat în 1911 este pe primul loc în Cehia după 17 meciuri, în faţă mult mai cunoscutelor Sparta Praga, Mlada Boleslav şi Slovan Liberec. Partida a fost liveTEXT pe gsp.ro cu începere de la ora 17:00.

 

Sportul va disputa un nou amical în Copa del Sol, cu suedezii de la Malmo FF. "Studenţii" vor încerca să obţină o victorie în faţa scandinavilor, adversari care s-au dovedit a fi extrem de dificili în partida cu elevii lui Şumudică. Giuleştenii au ratat atunci nu mai puţin de patru lovituri de pedeapsă, portarul celor de la Malmo fiind într-o formă de zile mari. Meciul este liveSCORE pe gsp.ro cu începere de la ora 17:00.


Dinamo va încerca să îşi ia revanşa în faţa croaţilor de la Hajduk Split, cei care i-au scos la începutul anului trecut din play-off-ul Europa League. "Cîinii" au pierdut atunci calificarea la Split (0-3), după ce, în partida tur de pe Ştefan cel Mare, roş-albii cîştigaseră cu 3-1. Partida poate fi urmărită în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe gsp.ro de la ora 18:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
alpin.
alpin.  •  04 Februarie 2011, 19:59

la stelisti le zice oieri si la rapidisti le zice tot oieri, dar cu gun in fata

cryssty_07
cryssty_07  •  04 Februarie 2011, 17:41

bha ce a facut bistrita stie cineva?? multumesc;)

make_cj
make_cj  •  04 Februarie 2011, 14:41

asaca inperator ciocul mic!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează