FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FC VASLUI, LUNI, ORA 17:00, GSP TV

Vezi ce propunere i-a făcut Iancu lui Porumboiu şi care a fost răspunsul vasluianului

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

După ce patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat nemulţumit de faptul că la partida cu Poli Timişoara nu va arbitra o brigadă străină, finanţatorul echipei de pe Bega i-a făcut o propunere îndrăzneaţă lui Porumboiu.

"Sînt de acord cu poziţia lui Porumboiu, trebuia să fie un arbitru străin. Eu îi promit că echipa mea intră pe teren şi stă, nu atacă mingea, să facă la fel, să vedem dacă e hotărît în acest demers. Sîntem de bună-credinţă şi eu, şi Porumboiu. Aşa ar înţelege şi FRF că avem şi noi orgoliul nostru, demnitatea noastră. Eu vreau să văd dacă şi el are sîngele ăsta să facă un asemenea protest la adresa Federaţiei. Să fie un protest al nostru, pentru că nu sîntem înţeleşi. 90 de minute să nu atace nimeni balonul.
Mingea e la dînsul, eu am făcut un demers. În semn de respect pentru adversar, las la latitudinea dînsului, echipele vor intra şi nu vor atinge mingea", a spus Iancu la Fanatik Show, de la Digi Sport.

Porumboiu a declinat însă oferta: "Domnul Iancu, acum vorbim foarte serios. Primul lucru la care mă gîndesc e că făcînd asta ar însemna să ne deppreciem pe noi. Şi aşa competiţia se depreciază, nu are rost să ne batem joc de noi înşine pentru erorile unuia sau altuia. Am intra în istorie cu un păcat foarte mare. Să ne batem joc de propria noastră investiţie, imagine. Ar fi ultima soluţie, cînd n-am mai avea nimic de făcut", a spus Porumboiu la Fanatik Show, de la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  25 Martie 2010, 23:58
Postat de clujeanul_din_atlanta pe 25 Martie 2010, 19:46

Se poate o saptamana fara scandaluri pornite de Jabba the Hunt? Cum de nu s-au saturat timisorenii de tine???

Personajul e Jabba The Hutt, bah "cultule". Iar de saturat, ne-am saturat de Muresan al vostru si de manevrele lui, de Borcea si butoanele aferente, nu vad de ce nu am sustine un conducator de club care lupta pentru respectarea regulamentelor si a fairplay-ului in competitie.

mich
mich  •  25 Martie 2010, 23:53

Iancu e penibil rau de tot. Eu chiar nu ii inteleg pe timisoreni cum de se complac cu un asemenea zis-conducator de club...

 •  25 Martie 2010, 23:48

ce frumos ar fi sa nu atace nimeni mingia :)) sar plictisi japcari de arbitri

Vezi toate comentariile (15)
Comentează