LIGA 1  ·  RECREERE

Via Sport invită bucureştenii la o cură de sport în aer liber!

Vineri, 30 Iulie 2010, 00:00

Bucureştenii ce îşi vor petrece finalul de săptămînă în Capitală au ocazia de a se recrea la o cură de sport în aer liber.

Începînd de azi, de la ora 22:00, bulevardul Kiseleff din Capitală se închide între Piaţa Victoriei şi Ion Mincu pentru a da startul unui nou week-end de sport dedicat bucureştenilor. Pînă duminică, la orele 14:00, Via Sport invită lumea la un maraton al sportului în aer liber.

Baschet, badminton, tenis de picior, tenis de masă, fusball, biciclete şi multe altele îi aşteaptă pe iubitorii de sport începînd din această seară.

Iniţiat şi implementat de agenţia Eventness în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, Via Sport îşi propune ca în perioada 16 iulie – 8 august să devină o alternativă de divertisment pentru bucureştenii care nu părăsesc Capitala la sfîrşit de săptămînă.

Sursa: www.viasport.ro

 Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (1)

feurdean  •  30 Iulie 2010, 16:17

Incepe sa castigi si alti bani, in timpul tau liber, pentru ca mila de la stat sau de la patroni nu va veni niciodata ! O sa-ti explic in cativa pasi despre ce e vorba, ca sa vezi cum sa castigi bani.investesti 9$ si poti castiga peste 504$ lunar, lucrand pe internet. Detalii la email afeurdean@yahoo.com

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1