FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Vicepreşedintele Craiovei: "Bărboianu trebuie să plătească 10 milioane de euro dacă semnează cu Dinamo"

Bărboianu este ultimul jucător transferat de Dinamo
Bărboianu este ultimul jucător transferat de Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 11:28

Vlad Roşca, vicepreşedintele Universităţii Craiova, a comentat transferul lui Bărboianu la Dinamo, declarînd că jucătorul ar putea plăti scump dacă va semna cu echipa antrenată de Ioan Andone.

Oficialul Craiovei spune că oltenii nu au primit încă o motivare a deciziei în urma căreia Găman şi Bărboianu au fost declaraţi jucători liberi de contract.

"Nici pînă în acest moment nu am primit motivarea deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Deciziilor. Mi se pare comică. Vom face cu siguranţă recurs", a declarat Vlad Roşca la televiziunea sportro.

Acesta a mai declarat că echipa din Ştefan cel Mare va răspunde împreună cu jucătorul şi că fundaşul în vîrstă de 23 de ani trebuie să plătească 10 milioane de euro dacă semnează cu un alt club.

"Dacă Dinamo îl va legitima trebuie să ştie că va răspune în solidar cu jucătorul pentru o eventuală sancţiune. Dacă Bărboianu semnează un alt contract trebuie să ne plătească pagube de 10 milioane de euro.

Lucrurile sînt foarte clare din punctul nostru de vedere. Noi nu vom renunţa la aceşti jucători sub nicio formă", a mai spus Roşca.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
cristian08
cristian08  •  23 Februarie 2011, 21:25

ce sa faca fratilor Barboianu, Gaman, Dananae, Prepelita, Lung,fratii Costea si multi altii la Craiova??...Mititelu ne-a ingropat de tot, jucatorii plecand liberi de contract si nici macar nu a vrut sa asculte intentiile lui Piturca de a face ceva...numai cine e orb nu vede...ce facem? iar retrogradam? cu ce e de vina Piturca ca nu plateste Mititelu? daca nu are bani sa plateasca de ce nu pleaca??

aius
aius  •  23 Februarie 2011, 18:58

hai craiova!

u.s.a
u.s.a  •  23 Februarie 2011, 18:37

Numai 10 milioane?De ce nu 20 sau 40 sau mai bine 100 de milioane ,ar ramane si Mititelu cu ceva dupa ce-si va plati toate datoriile.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează