FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Victime colaterale » Curelea şi Varga îmbătrînesc la Sportul

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 31 decembrie 2012 17:29

Doi dintre cei mai promiţători jucători ai Sportului din ultimele sezoane au ajuns deja la 28 de ani, fără să reuşească să se rupă de echipa din Regie.

Este vorba de mijlocaşul Dacian Varga şi atacantul Costin Curelea, ambii curtaţi intens de granzii Ligii 1, dar şi de echipe importante din Est. Spre deosebire de Varga, care a mai "evadat" în ultimii patru ani sub formă de împrumut, Curelea a rămas mereu alături de Sportul. Tratativele pentru transferurile definitive ale celor doi s-au blocat de fiecare dată din cauza pretenţiilor financiare ale lui Vasile Şiman, considerate exagerate de cluburile interesate.

"Nu mai vreau la Sportul!"
Din 2003 la prima echipă, Costin a evoluat şi în liga secundă pentru "studenţi", unde, alături de Viorel Ferfelea, a contribuit la ultima promovare a echipei. Acum, deşi încearcă să devină jucător liber, pentru că nu este plătit de luni bune, Curelea întîmpină probleme cu memoriul depus la Ligă.

"Probabil că domnul Şiman are influenţe pe la comisii, din moment ce nu sînt lăsat liber. Nu mai vreau la Sportul! Mi-am făcut datoria şi a venit momentul pentru o altă provocare", spunea la mijlocul lunii atacantul, care a fost ofertat de Steaua. Mai mult, "militarii" au negociat şi cu Vasile Şiman, dar patronul Sportului s-a opus transferului.

În aceeaşi situaţie s-ar putea regăsi şi Varga, care trebuie să se întoarcă în Regie în această iarnă, după ce împrumutul cu FC Vaslui a expirat.

1 selecţie are Curelea la echipa naţională a României

600.000 de euro este cota atacantului, conform trasnfermarkt.de

1,9 milioane de euro este cota lui Varga, conform aceluiaşi site

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  01 Ianuarie 2013, 09:52
Postat de gaucito pe 31 Decembrie 2012, 20:40

Ce tot va mai mirati de contractele semnate de niste fotbalisti ? Cand zici fotbalisti zici destul ca nu sunt destepti !

Cam asa este si cand zici "gaucito"! Sinonim cu prost! Nu-i baga pe toti in aceeasi oala ca nu-i chiar asa!

putregaiu
putregaiu  •  01 Ianuarie 2013, 04:33

Hahaha Siman semneaza contracte cu jucatorii la starea civila... pana cand moartea ii va despartii

crucian
crucian  •  31 Decembrie 2012, 20:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corect

Vezi toate comentariile (4)
Comentează