FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Conducătorul de la Rapid „aprinde” derby-ul cu CFR Cluj: „Egalul mai mult ne încurcă”

Suporterii lui Rapid, foto: facebook FC Rapid 1923
Suporterii lui Rapid, foto: facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 21:27 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 22:24

Derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid are loc sâmbătă, 10 februarie, ora 21:15. Cele două echipe sunt pe locurile 2 și 3 în Superliga, la egalitate de puncte, 42.

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a prefațat derby-ul din weekend cu „feroviarii”. Giuleștenii nu acceptă nici varianta rezultatului de egalitate la Cluj, din cauza distanței față de liderul FCSB.

Pavel Badea, despre ideea momentului în fotbalul craiovean, fuziunea celor două rivale: „Să-i vedem dacă vor!” » Ce șanse de reușită are acest plan
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Pavel Badea, despre ideea momentului în fotbalul craiovean, fuziunea celor două rivale: „Să-i vedem dacă vor!” » Ce șanse de reușită are acest plan

Victor Angelescu: „Vor conta detaliile”

„Nu mi-e frică deloc de meciul cu CFR Cluj. Este un meci foarte tare între două echipe foarte frumoase. Cred că avem o echipă foarte bună și sunt convins că putem câștiga acolo.

Nu mă gândesc la distanța față de FCSB. Mă gândesc la noi, avem puncte de recuperat, vor conta detaliile. Egalul nu ne mulțumește, cel mai mult ne încurcă, mai ales dacă FCSB câștigă”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

Rapid „merge ceas” în 2024 și a obținut trei victorii din trei meciuri. Trupa lui Cristiano Bergodi (59 de ani) le-a învins pe FCU Craiova, Dinamo și Oțelul Galați.

Sebastian Colțescu arbitrează CFR Cluj - Rapid

Sebastian Colțescu (46 de ani) este alegerea șefului CCA pentru derby-ul rundei, care va avea loc sâmbătă seară în Gruia. „Centralul” oltean va conduce de la centru confruntarea dintre CFR Cluj și Rapid.

Colțescu revine la centru după două meciuri pe care le-a avut din postura de arbitru VAR. În runda 23 a fost VAR la CFR Cluj - Voluntari 4-1, iar etapa precedentă, la FC Voluntari - Hermannstadt 1-1.

Meciul care-l face pe Colțescu egalul lui Alexandru Tudor

Meciul de sâmbătă seară va reprezenta și un moment extrem de important în cariera lui Colțescu. Acesta va conduce cel de-al 381-lea său meci pe prima scenă din România!

Asta înseamnă că devine oficial arbitrul activ numărul 1 all-time în ceea ce privește numărul de meciuri conduse, la egalitate cu Alexandru Tudor.

  • SEBASTIAN COLȚESCU 381
  • Alexandru Tudor 381
  • Istvan Kovacs 341
  • Cristian Balaj 341
  • Ovidiu Hațegan 301

7.380 de zilese vor bifa sâmbătă, în ziua meciului, de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. Acesta s-a înregistrat pe 28 noiembrie 2003, în meciul Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Csaba Asztalos: „CNCD s-a autosesizat după declarațiile lui Dorinel Munteanu”

Citește și alte știri:

Marius Șumudică, declarații emoționante la un an de la seismele devastatoare din Turcia: „A fost o tragedie uriașă! Gaziantep e orașul meu”
TURCIA
Marius Șumudică, declarații emoționante la un an de la seismele devastatoare din Turcia: „A fost o tragedie uriașă! Gaziantep e orașul meu”
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
TRANSFER
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Februarie 2024, 22:04

Are dreptate Angelescu. Egalul încurcă. Una dintre ele trebuie sa câștige. Dacă o face Rapid va fi cu atât mai bine pt ei și mai rău pt gigi Valiza care va juca în ultima etapa în Grant. Ori în ultimele 7 meciuri dintre fcsbe și Rapid , feroviarii au câștigat de 6 ori. Acasă , Rapid e greu de învins, mai ales acum cu noile transferuri facute și a revenirilor celor accidentați.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează