FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru Florinel Coman: „A fost o întrebare” + Ce se întâmplă acum

Florinel Coman/ foto Imago Images
Florinel Coman/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 16:16 / Actualizat duminica, 14 august 2022 16:25

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a recunoscut că s-a interesat de serviciile lui Florinel Coman (24 de ani), căpitanul lui FCSB.

GSP a informat că Adrian Mutu a primit un buget de transferuri de 5 milioane  de euro după prelungirea contractului cu Rapid, iar unul dintre jucătorii doriți a fost Coman, atacantul lui FCSB.

Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”
PETROLUL - RAPID 1-0
Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”

Victor Angelescu: „A fost o întrebare legată de Coman”

„De transferul lui Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, dar subiectul e închis și gata”, a declarat Angelescu la Pro Arena.

Gigi Becali despre dorința șefilor de la Rapid: „Șucu nu poate să cumpere de la mine”

Contactat de GSP, Gigi Becali a negat vehement posibilitatea ca orice jucător de la FCSB să ajungă la Rapid: 

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”.

Citește și alte știri din Liga 1:

MM Stoica a analizat unul dintre transferurile de la Rapid: „A fost adus pentru deliciul tribunelor, dar pe mine nu mă dă pe spate”

Nae Constantin le răspunde celor de la Rapid: „Și eu mai spun lucruri trăznite la cald”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 August 2022, 15:24

Un *** nu merita sa ne batem capulcu el. In primul rand trebuie cautati jucatori cu minte nu euglene daca vrem sa avem echipa. Vezi cazul lui Rares Ilie. Degeaba esti talentata daca nu ai cap sa dai o pasa cand trebuiue sau sa stai in teren

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  14 August 2022, 18:56

Vorba lui Moke: daca te uiti la fata lui se vede ca e rapidist.

vandnamol
vandnamol  •  14 August 2022, 18:30

Vrabia a visat cam mult malai. Trebuie sa-si vanda tot lotul ca sa isi permita sa cumpere de la steaua.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează