FOTBAL  »  Superliga  »  FC RAPID

VIDEO Victor Angelescu nu se îndoiește de „bătrânii” echipei: „Sunt ca vinul. Și acum au calitate”

Foto: Victor Angelescu
Foto: Victor Angelescu

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 14:57 / Actualizat joi, 18 mai 2023 15:23

Prezent la evenimentul de lansare a două sortimente de vin care vor purta emblema Rapidului, Victor Angelescu a precizat că Adrian Mutu va continua pe banca echipei și în sezonul următor și că le va acorda credit mai multor jucători din garda veche.

Co-acționar la Rapid, Angelescu a anunțat că echipa are prime pentru Europa în cazul în care va reuși să treacă de CSU Craiova și FCSB. În plus, le ține pumnii celor de la U Cluj pentru câștigarea Cupei României.

VIDEO. Victor Angelescu: „Adrian Mutu va rămâne și în sezonul următor”

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători, suntem aproape să semnăm cu 2-3 dintre ei și sperăm ca cei 5-6 jucători pe care vrem să-i aducem să vină cât mai repede pentru a face cantonamentul cu Adi Mutu. Antrenorul are totul asigurat și tot cu el vom aborda sezonul următor. Printre jucătorii pe care îi urmărim sunt și români și străini.

Chiar dacă am prelungit contractele lui Drăghia, Morais și Săpunaru, nu mă îndoiesc de calitățile lor. Sunt ca vinul. O să plece cam 5-6 jucători, la 2 dintre ei expiră contractul”. a spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu: „Băieții vor fi recompensați dacă vor intra în Europa”

Victor Angelescu a mai menționat că jucătorii vor primi prime în cazul în care vor reuși calificarea în cupele europene.

„Obiectivul nostru este să câștigăm toate jocurile rămase. Depinde ce va face și CFR-ul și vom putea urca pe locul 3. Și locul 4 e bun pentru că ne duce în cupele europene. Nu pot spune că mi-aș dori să se dea titlul de etapa asta. Să fie cum vrea Dumnezeu. În Cupă și noi, și Craiova și CFR le ținem pumnii celor de la U Cluj. Băieții au prime și pentru Europa, dar mai întâi să ajungem acolo”, a mai afirmat Victor Angelescu.

Citește și alte știri:

Povestea extraordinară a lui Bernardo Silva, jucătorul pentru care Pep Guardiola și-a încălcat regula la Manchester City: „Îi spun doar «OK»”

Mihai Rotaru, înainte de finala pentru titlu: „Scopul nostru e să nu câștige Farul cu FCSB”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  19 Mai 2023, 15:26

Vinul vechi și bun se produce din soiuri celebre . Ce soiuri celebre sau învechit la Rapid ?

Budrix69
Budrix69  •  19 Mai 2023, 11:03

Pe eticheta trebuiau puse un fluier si niste ciomege....

Budrix69
Budrix69  •  19 Mai 2023, 11:02

Vin acru.......fassssss, ca si berea ......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează