FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Victor Angelescu a explicat de ce fanii FCSB au primit doar 600 de bilete la derby-ul cu Rapid: „Nu e vorba de frică”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 20:30 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 22:08

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a explicat motivul pentru care giuleștenii au decis să le acorde doar 600 de bilete fanilor FCSB la derby-ul din Giulești, după ce inițial aceștia le promiseseră o peluză întreagă roș-albaștrilor.

Deși inițial Rapid anunțase că le va oferi 2.800 de bilete fanilor celor de la FCSB, adică toate biletele disponibile în Peluza Sud a stadionului Giulești, alb-vișiniii au anunțat luni seară că le vor da doar 600 de tichete oaspeților, lucru care l-a înfuriat pe Mihai Stoica. Managerul roș-albaștrilor a acuzat că motivul din spatele acestei decizii este frica.

Probleme pentru Adi Mutu » 3 pierderi importante pentru Rapid înainte de confruntarea cu FCSB
RAPID
Probleme pentru Adi Mutu » 3 pierderi importante pentru Rapid înainte de confruntarea cu FCSB

Angelescu i-a răspuns lui MM, afirmând că în spatele deciziei sunt motive de siguranță, pentru a evita un eventual conflict între cele două galerii.

Victor Angelescu: „Le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate”

„Nu ne-am răzgândit, au fost niște discuții între galerii, iar noi ca și club le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate. Am vorbit și cu Jandarmeria. După cum știți, stadionul Rapid are tribunele foarte aproape de teren și ar fi fost o problemă destul de mare dacă le-am fi dat o peluză întreagă. 

Era aproape imposibil să nu existe conflicte. Ajungeau repede și la tribuna 0, se intra repede și pe teren și atunci, împreună cu Jandarmeria, noi cei din club am decis să nu facem acest lucru. 

Nu se pune problema să ne fie frică, nu cred că putem să comparăm galeriile. Am jucat pe Arena Națională și le-am dat Peluza Sud toată, 8.000 de locuri. Nu e vorba de frică, pur și simplu din motive de securitate”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

VIDEO Echipa Etapei. Cine sunt cei mai buni jucători din Liga 1 » Bucureștiul fără MVP, după prima etapă din noul campionat

Citește alte știri din Liga 1: 

Cel mai slab jucător din FCSB - U Cluj, amenințat cu banca » MM l-a contrat în direct pe Becali: „Decizie neinspirată”
FCSB
Cel mai slab jucător din FCSB - U Cluj, amenințat cu banca » MM l-a contrat în direct pe Becali: „Decizie neinspirată”
Hohote de râs la Ploiești » George Găman a eliminat șoferul Petrolului: „E suspendat? Cine conduce autocarul?”
Petrolul - Voluntari 0-1
Hohote de râs la Ploiești » George Găman a eliminat șoferul Petrolului: „E suspendat? Cine conduce autocarul?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Iulie 2022, 18:22
Postat de ucluj2011 pe 20 Iulie 2022, 10:17

Vorbești de SUPORTERI?!!!? Sunteți mici. Rapidul are cei mai mulți , și de departe cei mai consecvenți , mai adevărați , mai fanatici și mai atașați de culorile clubului SUPORTERI , și asta o știi inclusiv tu dacă nu cumva nu ai nici o legătură cu fenomenul și nu ai fost în viața ta pe stadion. Nu vreau să intru în amănunte pentru că... nu vreau să jignesc pe nimeni. Înafară de asta , nu vă dați Steaua că voi sunteți FCSB nu Steaua. Steliștii adevărați sunt în Liga a-2-a. Voi sunteți fani Becali și suporteri pentru cupe și flori. Dacă FCSB-ul ar retrograda în Liga a-2-a , nu mai rămâneți nici 500 din "toată țara" aia pe care o invoci aiurea (95% nu știu nici măcar jumătate din echipa FCSB-ului).

hahaha,iar vb din pom,am mai vb eu cu tine,esti f f p[r o st,aasa ceva vezi mai rar,orice sondaj arata steaua egal fcsb nr la suporteri restu e cancan,media nr 1 si pe stadioane an de an,dar tu vb din prostie si rautate,minciuni absolut in tot ce zici,am fost 20 mii cu ucluj,mare echipa ce sustii tu,pt cupe eram acolo :)) vai de tine,mi e mila de tine,de fapt nici mila,nu meriti,whahahah,culcarea~!

tataika
tataika  •  20 Iulie 2022, 12:40
Postat de ucluj2011 pe 20 Iulie 2022, 10:22

Dacă poți spune așa ceva , nu ești decât un postac de Internet prost și frustrat. Aia (drahoste) a fost evident doar o greșeală ("de tipar") , dar asta o știai și tu nu-i așa?!!!?

Te bagi în seama?

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2022, 10:38
Postat de Ady_1947 pe 19 Iulie 2022, 22:52

Bocciu la templul sportului a zis ca de nu are cele 13000 de locuri la meciul retur nu vine galeria Rapid si ca conducerea rapidului au luat decizia de a acorda doar 600 de bilete stelistilor

Minți!!! Bocciu a spus clar pe Ultras *** https://www.youtube.com/watch?v=lUscyASoUIM că echipelor cu galerii (FCSB , Petrolul , Dinamo (nu mai este cazul)) le va da o peluză întreagă pentru a avea și rapidiștii o pleuză întreagă când va juca cu aceste echipe. Numai că nenumărați rapidiști au fost înfuriați de aceasă decizie pentru că , după ce că nu se joacă pe Arena Națională și nu pot veni nici o treime din rapidiștii care ar fi venit (pe Arena Nașională) , acum nu ar fi putu veni nici pe Giulești mai mult de 10.000 dacă le-ar fi dat FCSB-iștilor 2.000 de bilete. Ar fi fost mare scandal și asta PE BUNĂ DREPTATE. Așa ceva pur și simplu NU SE PUTEA FACE. Și voi ați fi procedat la fel. Trebuia să se joace pe Arena Națională unde ar fi venit 30-35 de mii de rapidiști și 7-8 mii de FCSB-iști , (depinde de câte bilete le-ar fi dat). La meciul din Tur din campiobatul trecut au fost 30.000 de rapidiști și 5-6 mii de steliști la peluza Sud de pe A.N. Acum ar fi fost și mai multă lume bineânțeles.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close