FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 0-1

Hohote de râs la Ploiești » George Găman a eliminat șoferul Petrolului: „E suspendat? Cine conduce autocarul?”

FC Voluntari a trecut de Petrolul, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din Liga 1. Imediat după fluierul final, „centralul” George Găman a fost protagonistul unui moment comic, arătându-i cartonașul roșu șoferului gazdelor. +16   FOTO
FC Voluntari a trecut de Petrolul, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din Liga 1. Imediat după fluierul final, „centralul” George Găman a fost protagonistul unui moment comic, arătându-i cartonașul roșu șoferului gazdelor.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 19:26 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 19:37

FC Voluntari a trecut de Petrolul, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din Liga 1. Imediat după fluierul final, „centralul” George Găman a fost protagonistul unui moment comic, arătându-i cartonașul roșu șoferului gazdelor.

Ploieștenii au fost nemulțumiți de cele două decizii majore luate de George Găman în eșecul cu Voluntari. În minutul 22 a anulat un gol pe motiv de ofsaid, iar cu câteva secvențe înaintea finalului a dictat penalty la un fault comis de Gabriel Tamaș. 

Are Liga 1 „cel mai ieftin VAR”? » Comunicat acid: „Reprezentanții cluburilor să nu mai comenteze!”
VAR
Are Liga 1 „cel mai ieftin VAR”? » Comunicat acid: „Reprezentanții cluburilor să nu mai comenteze!”

Șofer eliminat după Petrolul - FC Voluntari

Gazdele au protestat, iar Găman a fost nevoit să scoată din buzunar un cartonaș roșu. Spre amuzamentul tuturor celor prezenți, avertismentul i-a fost arătat șoferului autocarului celor de la Petrolul. Nimeni nu a înțeles cum a ajuns bărbatul în zona băncilor de rezervă.

Un fan care a înțeles ridicolul momentului a strigat: „E suspendat pentru meciul viitor? Cine va conduce autocarul?”.

Petrolul se plânge de arbitraj

În minutul 88, Gabriel Tamaș l-a lovit cu cotul pe Igor Armaș și a provocat o lovitură de la 11 metri. Fundașul central a protestat vehement pe gazon și a continuat tirada în timpul interviurilor.

Ce să vă zic? A fost un duel în careu, iar arbitrul a decis că VAR-ul i-a dat semne şi a fluierat lovitură de pedeapsă. Întrebarea mea este de ce nu s-a dus să vadă faza, aşa cum s-a întâmplat la golul anulat. Trebuia să meargă să se uite cu ochii lui şi să ia apoi decizia. Nu putem să stăm cu mâinile lângă corp. Suntem fundaşi, ne mai plac duelurile. Mai dăm un cot, un pumn. El m-a împins, iar eu eram în cădere
- Gabriel Tamaș

Și antrenorul Nicolae Constantin a avut un reproș. A susținut că niciun reprezentant al Comisiei Centrale nu s-a deplasat la Ploiești pentru a explica modul în care funcționează sistemul VAR. 

VIDEO Gabriel Tamaș, supărat după înfrângerea Petrolului cu FC Voluntari, scor 0-1: „De ce nu s-a dus să vadă faza, aşa cum s-a întâmplat la golul anulat?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ar fi lovitura verii! Giedrius Arlauskis, dorit cu insistență de o echipă în Liga 1

„Se vorbeşte prea mult despre arbitraj!” » Erik Lincar, enervat de controversele de după meciul FCSB - U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cdba3133
cdba3133  •  20 Iulie 2022, 11:56

A promis ca data viitoare va arata cartonasul galben la toti spectatorii.

benji
benji  •  20 Iulie 2022, 11:01

la urmatore etapa o sa elimine bucatareasa ....o rusine sa stea soferul,frizerul,bucatarul si alti pe o banca de rezerve si ne miram ca ne elimina echipe din georgia,andorra si luxemburg din cupele europene ....

fibra
fibra  •  20 Iulie 2022, 07:30

E de ras cine scrie astfel de stiri nu arbitrul si nu e jignire e realitatea cruda.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează