FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Victor Becali: "De cînd sînt Piţurcă şi Gigi infractori? Mi se pare o bazaconie! :X

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2008 00:00

Victor Becali, agent FIFA, crede că acuzele aduse la adresa vărului său, Gigi Becali, şi a selecţionerului Victor Piţurcă sînt nişte bazaconii.

"Comunicatul DNA mi se pare o bazaconie. Piţurcă pentru ce e acuzat? Pe cuvîntul meu de onoare, astea sînt bazaconii! De cînd sînt Piţurcă şi Gigi infractori? Au fost meciuri care au fost recunoscute ca aranjate în direct, iar aici nici nu era vorba de o vînzare.

A dat Gigi bani să se vîndă un meci? Părerea mea este că aceste lucruri se vor rezolva în istanţă. DNA-ul nu condamnă, el acuză. La instanţă există judecători care vor studia ce scrie în dosar. Eu spun că judecătorii vor privi lucrurile corect. De orice poate fi acuzat de orice, dar nu că nu a băgat bani", a spus Victor Becali la Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  18 Decembrie 2008, 21:03

Fu.te.mas pe ia de tara infecta dabia astept sa plec.... Nu cred ca sunt fan Becali, dar este penibil sa zici ca daca dai bani cuiva sa castige inseamna ca este ceva ilegal...., sa va dau la UE DNA, toti suporteri c.urului si mai ales aici unde sunt niste comenturi de niste punsti de 2 banii.

 •  18 Decembrie 2008, 19:49

Sa nu-l bagam pe Pitzi in treaba asta, zic. El a fost fotbalist si e un antrenor bun. Insa laturile astea care au pus mana pe fotbal (pentru ei toata viata e un hent daca tot n-au dat cu piciorul in minge), recte clanul Becali, ar trebui macar sa-si vada afacerea ca afacere, sau ca ambitie decenta, cum face Abramovici, cu destul bun-simt. Jiji a ajuns sa se creada si potential presedinte!

 •  18 Decembrie 2008, 19:23

De cand s-au nascut. La puscarie cu ei. Borfasi de doi lei.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează