FOTBAL  »  Superliga  »  

Victor Becali despre Florin Costea :"Ai o singură şansă ca să revii în fotbal"

Florin Costea
Florin Costea

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 16:52

Victor Becali îl sfatuieşte pe fostul atacant al Stelei, Florin Costea, să nu refuze oferta pe care acesta o primit-o din partea Chiajnei. Becali îl anunţă că dacă nu reintră repede în circuit, ar putea avea soarta lui Nicolae Mitea.

"Dacă vrea să joace fotbal şi să primească o şansă, să se duca la Chiajna. Dacă aşteaptă echipe mari, le aşteaptă degeaba pentru ca nu vor veni. O să stea si o să ajungă ca Mitea. Poate nu-i mai stă capul la fotbal, s-o gîndi la afaceri" a declarat impresarul.

Costea a părasit formaţia din Ghencea în urmă cu cinci luni. El este dorit de Ilie Stan la Concordia Chiajna însă atacantul a declarat că aşteaptă o ofertă din străinătate.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 18:03

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  17 Ianuarie 2013, 18:38

Daca nu merge la Chiajna s-a ratat !

cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  17 Ianuarie 2013, 18:22

dar el ce face nu este impresar de ce nu ii gaseste echipa ? adevarul este ca sunt foarte slabi impresari mai bine au plecat altii cu ajutorul altor impresari mai putini "televizati" sa apeleze la alti impresari romani sau straini, daca nu gaseste echipa sa vorbeasca cu Razvan Zamfir directorul general de la CFR CLUJ ca am auzit ieri pe Dragomir ca e chiar din Valcea sau Dragasani cica i-a fost impresar lui Adrian Ilie, daca l-ar lua la CFR CLUJ ar fi foarte bine merita F.Costea o noua sansa la o echipa mare de unde poate pleca afara mai usor, dar un impresar cu relatii cum zic ISM ca sunt trebuia sa-l trimita in probe macar pe undeva pe afara

Vezi toate comentariile (4)
Comentează