FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Victor Becali dezvăluie: „Florinel Coman nu a vrut să plece în SUA”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 10:11

Impresarul Victor Becali, agentul lui Florinel Coman, a vorbit despre extrema de 22 de ani de la FCSB.

Becali crede că internaționalul român va pleca la finalul acestui sezon și explică de ce nu s-a realizat transferul lui în SUA, unde a fost dorit de Orlando City.

„Îmi doresc să plece. Ar fi momentul să facă pasul la o echipă mai bună. Sincer, SUA nu ar fi un pas bun acum! Nici el nu era foarte încântat de ideea asta. Își dorește un alt fotbal. Cei din SUA nu sunt la nivelul Europei. Poate fi un fotbal văzut de multă lume, dar nu e același nivel. Florinel poate face față cu brio la echipe mai bune, din campionatele puternice. Îl simt capabil să facă față la echipele puternice, dar înainte să fac un pas intermediar la o echipă de mijlocul clasamentului. Trebuie să stai un an sau doi la o echipă medie ca să te obișnuiești cu campionatul. Așa cred eu.

Gigi înțelege că nu mai sunt banii din trecut. Înțelege și ascultă. Dacă va fi o ofertă concretă, care-l va mulțumi, nu cred că se va pune problema să nu plece Coman. El are 22 de ani și dacă mai stă un an, ar fi mai greu să facă pasul la o echipă bună. Nu cred că Gigi îi va pune probleme. Florinel e liniștit acum, se simte bine. Sigur, dacă ar câștiga campionatul, ar fi foarte important pentru el. Ai o altă perspectivă, te gândești că poate intră în Champions League”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Florinel Coman ar fi putut ajunge în iarnă la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant. Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

FOTO Jucătorii de la FCSB la vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:     

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Gigi Becali anunț incredibil: „La toamnă pleacă Man, Tănase și Coman” » Ce spune despre transferuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  09 Iunie 2020, 12:14

Daca mai ramane 1-2 anI la FCSB, cota lui va ajunge la 100000 de ... lei! Cu tot cu TVA!

10211581065510891
Ionut Ionescu  •  09 Iunie 2020, 11:28

Ce sa caute Florinel Coman in America. *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  09 Iunie 2020, 11:21

Bine ca nu s-a dus in state! Ati vazut ce a patit ala pentru care se protesteaza!?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează