FOTBAL  »  Superliga  »  ANDONE E NOUL ANTRENOR AL RAPIDULUI!

Victor Becali: "Domnul Copos a mult mai disponibil, probabil a depăşit criza" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Agentul lui Ioan Andone, Victor Becali, vorbeşte despre modul în care au decurs negocierile între Ioan Andone şi George Copos şi se arată surprins de volubilitatea arătată de patronul Rapidului.

"Domnul Copos e mult mai disponibil în ultimul timp, probabil că a depăşit criza. Am bătut palma, un lucru mai important în cazul oamenilor de onoare decît un contract, deci totul e o chestiune de timp.

Nu ştiu detalii legate de lot şi astfel de date tehnice, mă aştept să reuşească. Momentul în care vine în Giuleşti nu e foarte bun, dacă era aşa nu se mai simţea nevoia schimbării de antrenor", a spus Victor Becali la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  31 Martie 2010, 20:45

In continuare se poate adauga:Sau Copos e disperat dupa banii din UCL.

redsox
redsox  •  31 Martie 2010, 18:01

Greu de comentat...scrieti romaneste si apoi mai vedem. Domnule Ioanitoaia, baietii astia de i-ati angajat au macar liceul terminat???

 •  31 Martie 2010, 18:00

Greu de comentat...scrieti in romaneste si mai vedem.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează