FOTBAL  »  Superliga  »  CUM AU AJUNS ÎN PRAGUL FALIMENTULUI

Victor Becali enunţă o posibilă explicaţie a apocalipsei financiare din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 15:02

Tot mai multe cluburi din Liga 1 acuză probleme financiare, iar pauza de iarnă ar putea aduce remanieri masive.

După ce Dragomir a dezvăluit că 7 dintre echipele din prima ligă sînt în pragul colapsului, Victor Becali explică ce a dus la această cădere dramatică a unor cluburi puternice ca Dinamo sau Rapid.

"Aceşti patroni au investit bani mulţi în anii în care echipa campioană mergea direct în grupele Ligii Campionilor. S-a greşit că s-au făcut contracte mari. A fost mirajul Champions League.

Dar doar o singură echipă putea să cîştige campionatul, aşa că la anumite cluburi s-a ajuns la situaţii dificile din punct de vedere financiar", a spus Victor Becali la Radio GSP Live.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Decembrie 2012, 18:42

De acord cu adinamodrei...Acest personaj mimeaza gandirea ...sfideaza oamenii cinstiti ai acestei tari ...atati cati mai sunt ...

robert_tuncay
robert_tuncay  •  03 Decembrie 2012, 18:41
Postat de andinamodrei pe 03 Decembrie 2012, 18:25

ce birou are !!! nu stiu la ce-i foloseste, de scris nu stie, sa citeasca nu a invatat si sa umble la un PC... e ceva fantastic.

sta cu mainile ca la poza din clasa 1 :)))))))))))

andinamodrei
andinamodrei  •  03 Decembrie 2012, 18:25

ce birou are !!! nu stiu la ce-i foloseste, de scris nu stie, sa citeasca nu a invatat si sa umble la un PC... e ceva fantastic.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează