FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETRESCU A DEMISIONAT DE LA UNIREA!

Victor Becali: "În Anglia e o influenţă puternică din Rusia datorită lui Abramovici" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2009 00:00

Agentul FIFA Victor Becali a comentat demisia lui Dan Petrescu din funcţia de antrenor al Unirii şi spune că tehnicianul a refuzat mai multe propuneri pe care le avea din Orient.

"Dan Petrescu era într-un moment bun în care nu ştiu ce putea să facă mai mult la Unirea, probabil s-a gîndit serios şi la partea financiară. A avut oferte foarte tentante din ţările arabe, dar le-a declinat.

Campionatul Rusiei este unul puternic, lui Dan îi plac provocările şi proiectele serioase. Nu ştiu la ce echipă va ajunge, Kuban e o variantă. E clar că în Anglia există o foarte puternică influenţă rusească, dar nu cred că de asta ar accepta Petrescu să meargă acolo.

Nu ştiu cine-l va înlocui la Urziceni, din declaraţiile pe care le-a dat Ionuţ Luipescu, mă gîndesc că va fi greu să fie adus Răzvan Lucescu", a spus Becali la GSP TV.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (6)
 •  28 Decembrie 2009, 20:47

Daca isi da cu presupusul Jovanny, sint toti pe "receptie"! Mai sint si americani, arabi, etc, care investesc in fotbalul britanic, dar machedonii isi pot permite sa spuna orice, chiar si cele mai mari timpenii sint acceptate de "jurnalisti"! Influenta ruseasca are loc in creierul lui de pitecantrop!

 •  28 Decembrie 2009, 15:09

Doamne ce articol penibil.....multumim ziaristilor "de duminica" de la GSp. Astia direct de pe santier va aduc, nu-i asa???

 •  28 Decembrie 2009, 14:06

Noroc ca in Anglia nu puteti influenta voi,clanul mafiot becali,altfel s-ar alege praful ca si de fotbalul romanesc.Voi si mitica plus mircea sandu...Asa mai avem si noi microbistii la ce sa ne uitam...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează