FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - CFR CLUJ 1-1

Victor Becali: "Mi-a plăcut mai mult Unirea - CFR Cluj, decît Steaua - Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Victor Becali, agentul FIFA, a fost impresionat mai mult de Unirea - CFR Cluj decît de derby-ul Steaua - Dinamo.

"CFR Cluj are cel mai bun lot din ţară. Mi-a plăcut mai mult Unirea - CFR Cluj decît Steaua - Dinamo. Eu spun că este un scor echitabil, poate la limită ar fi meritat CFR-ul", a spus Victor Becali la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2009, 00:18

bag si eu intrebarea aia la moda : urziceni avea fata de campioana azi cu CFR ? dar etapa trecuta la constanta cu gol din offsaid ?

 •  11 Mai 2009, 00:09

CEL MAI BUN SPECTACOL FOTBALISTIC DIN ACEST SEZON A FOST PRIMA REPRIZA A MECIULUI RAPID - CFR CLUJ, CAND ERAU ANTRENORI PESEIRO SI ANDONE. CELE DOUA "DERBIURI" DE VINERI SI DIN SEARA ASTA AU FOST SUB ORICE CRITICA.

octb
octb  •  10 Mai 2009, 23:58

invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!! invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!! invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează