FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Pițurcă e exasperat de decizia lui Becali: „Am ajuns ca el să conducă o echipă din România?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 07:08 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 09:27

Victor Pițurcă (64 de ani) a analizat situația de la FCSB și a găsit marea problemă a echipei roș-albastre: postul de fundaș central. De asemenea, fostul selecționer nu-și explică actuala formulă a băncii tehnice. 

Am ajuns ca un preparator fizic să conducă o echipă din România?! Bine, poate e foarte bun. Important e cel care lucrează în spate, cel care face echipa și tactica! Asta e foarte important.

Acum, FCSB e pe un drum bun. Joacă bine și a câștigat meciuri lejer. Peste unii dintre jucători au trecut anii, așa cum e cazul la Coman, Tănase, Man sau Popescu. Sunt jucători care deja au experiență, iar din punct de vedere fizic au ajuns la un anumit nivel.

Tot cele trei se vor bate la titlu (n.r. CFR Cluj, Craiova și FCSB). Eu cred că ar putea fi sezonul FCSB, dar stă prost pe linia de fund. A plecat Planic și a rămas un mare gol. În cine stă FCSB? În Cristea și în Miron”, a declarat Victor Pițurcă la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Voluntari – FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Magicianul” Thomas Neubert a început deja să facă minuni! Diferența colosală înregistrată la FCSB față de anul trecut

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  10 Septembrie 2020, 06:30

Stim!Pungutzele lui Neubert!Pe cand un control antidoping adevarat?

steauaeuna
steauaeuna  •  09 Septembrie 2020, 20:04

piturca, ti-e rau? Nu fi trist ca daca esti cuminte mai capeti ceva de pomana de la Gigi...ai uitat de aia 500 000 de marafeti practic furati ?Ori tu sti de mai multi ?... smenarule...

ares321
ares321  •  09 Septembrie 2020, 16:15
Postat de Bulete Cristi pe 09 Septembrie 2020, 13:03

Nu ba ,satanistule,trebuia sa o conduci tu,*** ordinara si sa distrugi Steaua cum ai distrus Craiova..Sau te roade ,ca si pe Talpan ,invidia ca nu puteti sa puneti mana pe banii ciobanului si nu stiti cum sa il jigniti ai sa il atacati peste tor ,desii,ati mancat banii lui o perioada destul.de.mare si atunci nu mai era Becali horul Stelei..Jivine de oameni ,asta sunteti

Bulete:)))) Are si asta minte

Vezi toate comentariile (7)
Comentează