FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 12:42 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 14:44

Victor Pițurcă a vorbit despre relația pe care fiul lui, Alex, a avut-o cu Cristina Ich, femeia alături de care are și un copil.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit în urmă cu un an, dar au rămas în relații bune. Fostul selecționer crede că cei doi ar putea forma din nou un cuplu. 

GALERIE FOTO. Cristina Ich i-a lăsat o impresie puternică lui Victor Pițurcă

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Pițurcă a admis că nu a fost de acord cu relațiile pe care fiul său le-a avut, dar a ținut să precizeze că singura pe care a agreat-o a fost fotomodelul Cristina Ich.

„Alex e adulat de femei. Din ce aud și din ce s-a întâmplat.. Ăsta e adevărul. Unde merge, toate fetele sunt grămadă pe el. Săracul de el...

El a fost un tip modest. Când vreau să vorbesc cu el despre o femeie, nu discută. Eu aflam multe din presă, habar nu aveam.

Fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet. Voiam altceva pentru el. Nu voiam vedete pentru el. El a vrut numai vedete. E un dezavantaj, da. I-am spus că statutul de bărbat implică anumite obligații. El e tot libertin. Eu am impresia că e tot la stadiul de copil. Copilărește...

A fost cu o femeie, în adevăratul sens al cuvântului. Cristina e o femeie cu capul pe umeri. Pe ea nu am inclus-o când vorbeam despre vedete. Despre ea s-au scris multe tâmpenii, pe care eu le-am verificat. Cristina e o femeie cu capul pe umeri și i-am zis lui Alex «Trebuie să știi să ai grijă de familia ta». 

Nu e vorba că nu a fost să fie... Poate să fie în continuare. Nu îi văd despărțindu-se. Îi văd că se iubesc în continuare. Ăsta e adevărul”, a declarat Victor Pițurcă la podcastul „Ameritat cu Nasrin”. 

Citește și: 

Victor Pițurcă a răbufnit la adresa soțiilor de fotbaliști: „Apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de relație?”
RELAȚIE
Victor Pițurcă a răbufnit la adresa soțiilor de fotbaliști: „Apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de relație?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
Culita123x
Culita123x  •  13 Octombrie 2023, 00:15

Tu cum ai fost domul Piturca ?

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  12 Octombrie 2023, 20:16

Ce hal de jurnalism la gsp! Lui Piturca sr ia lasat o impresie puternica si o erectie si mai puternuca nefinalizata din pacate! Ar fi marcat si el macar 1 gol!

maradona79
maradona79  •  12 Octombrie 2023, 17:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează