FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

Ludovic Orban și Nicolae Ciucă au reacționat în cazul lui Victor Pițurcă: „Cei care încalcă legea să plătească!”

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 09:46 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 11:19

Premierul Nicolae Ciucă și fostul premier, Ludovic Orban, au reacționat în după ce Victor Pițurcă (66 de ani) a fost reținut 24 de ore de DNA.

În perioada menționată în comunicatul DNA cu privire la acuzațiile aduse lui Victor Pițurcă, martie 2020- septembrie 2021, cei doi politicieni ocupau funcții în Guvern. Ludovic Orban a fost prim-ministru, înlocuit ulterior de Florin Câțu, iar Nicolae Ciucă (PNL), actualul premier, era ministrul Apărării.

Acum, cei doi au fost întrebați despre o posibilă implicare în acest caz.

Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore
AUDIERI
Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore

Ludovic Orban și Nicoale Ciucă, reacții după reținerea lui Victor Pițurcă

„Nu știu nimic. Eu nu am mai comunicat cu Victor Piţurcă de mulți ani. În perioada guvernării chiar n-am avut nicio comunicare. Dacă a distribuit măști neconforme în spitale ale Ministerului Apărării, ar trebui să răspundă ministrul Apărării și cei care s-au ocupat de managementul unităților sanitare din zona Ministerului Apărării. Trebuie văzut exact despre ce contract este vorba.

Oricine a încălcat legea și a încercat să profite de pandemie astfel încât să obţină câştiguri ilegale sau nu a distribuit măşti în conformitate cu standardele de calitate trebuie să fie anchetat şi pedepsit, dacă a încălcat legea. Nu am absolut nicio legătură cu subiectul.

Victor Piţurcă a participat doar la manifestarea de la lansarea candidaturii mele la Primăria Capitalei în 2008. Din 2018 nu am comunicat cu domnul Piţurcă”, a declarat Ludovic Orban, citat de Digi24.

„În această perioadă am reuşit doar să citesc informaţia din presă şi am discutat la nivelul instituţiilor. Le-am cerut să pună la dispoziție toate documentele necesare pentru derularea cercetării penale, astfel încât cei responsabili şi toţi cei care încalcă legea să plătească”, a spus Ciucă, pentru sursa citată.

FOTO. Victor Pițurcă, adus încătușat la sediul DNA

+21 FOTO

Citește și: 

Reacția lui Adrian Mititelu, după ce Victor Pițurcă, vechiul lui inamic, a fost reținut de procurorii DNA: „Sincer, asta îmi doresc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  31 Ianuarie 2023, 11:58

si Ministrul Bode (din PNL), care a plagiat teza de doctorat, si aveti raspunsul oficial de la UBB CluJ ca a PLAGIAT?? el de ce nu, inca, nu e dat afara de la Minsterul de Interne, retrasa diploma ??

username_2
username_2  •  31 Ianuarie 2023, 11:56

„toţi cei care încalcă legea să plătească”, a spus Ciucă...poate cîndva vor plăti și cei care încasează spor de doctorat plagiat, adica furt din bani publici, asta cred că-i tot încălcare a legii...deocamdată cei cu doctorate plagiate se pare că sînt protejați de statul securist, vedem pînă cînd

Vezi toate comentariile (2)
Comentează