FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Victor Piţurcă îl trimite pe Maxim spre Ghencea: "Mi-ar conveni să meargă la Steaua, ar face un salt foarte mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 15:32

Victor Piţurcă, selecţionerul României, a vorbit despre Alexandru Maxim (22 ani), care este curtat în acest final de an de Steaua şi CFR Cluj.

"Pentru mine, important este ca Maxim să meargă unde îi va fi lui mai bine. În momentul de faţă însă, ar trebui să stea pînă în vară la Pandurii. M-a sunat şi i-am zis să meargă acolo unde crede el. Mie mi-ar conveni să meargă la Steaua. Dacă e titular acolo, va juca şi la naţională. Vine el, nu mai vine Tănase sau Chipciu, depinde cum se descurcă.

Chiricheş şi Pintilii au crescut din toate punctele de vedere. E evident! Altceva e brandul Steaua, iar cu venirea lui Reghecampf ei au făcut un salt foarte mare ca pregătire fizică. Şi la Maxim s-ar întîmpla la fel, pentru că trebuie să joace la alt nivel. El trebuie însă protejat, dar va veni şi momentul să facă pasul la o echipă mai importantă", a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

"L-aş lua imediat la o echipă mare pe Chiricheş"
Acesta a vorbit şi despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să ajungă la AC Milan: "Poate Chiricheş merită mai mult de 10 milioane de euro, dar e foarte greu să ofere cineva banii ăştia. Dacă aş fi antrenor la o echipă mare, l-aş lua imediat. I-am văzut calităţile la Pandurii şi l-am adus la naţională. L-am şi titularizat cu Franţa la primul lui meci şi a jucat perfect. Dar o echipă de afară se gîndeşte şi la nivelul campionatului şi la jucătorii români care n-au dat randament afară", a încheiat selecţionerul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
viomarc
viomarc  •  18 Decembrie 2012, 18:03

Piturca este cumva scouterul Stelei?Nu este suficient ca a introdus in lumea fotbalului un mafiot ca Becali?Era de ajuns de murdara lumea fotbalului si fara oier.

miticul
miticul  •  18 Decembrie 2012, 16:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

lasa fiule ca il aveti pe rocha si vine ala cum il cheama ???? aaa...tatu aia sunt de steaua

terminatorul2
terminatorul2  •  18 Decembrie 2012, 16:48
Postat de vladutz13 pe 18 Decembrie 2012, 16:46

De fapt a fost cel mai bun jucator al Pandurilor, singurul care pe sfarsit de sezon s-a zbatut!! Voiculet, Radut, Nistor nu au mai jucat nimic in noiembrie, decembrie, dovada si locul in clasament... in schimb Maxim a continuat sa dribleze si sa dea goluri!!! Ce crezi ca esti singurul care se uita la meciuri??? Este fara discutie peste Adi Popa, iar ca potential este peste orice jucator de la Steaua in momentul asta... chiar si peste Chipciu, pt ca Maxim poate juca la fel de bine si central, nu doar pe laterale!!!

Este părerea ta . Eu iți sugerez să vizionezi ultimele partide a lui Lignitul Oltenia !! : ))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează