FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Victor Pițurcă, ironii la adresa fotbaliștilor din Liga 1: „Ar juca mai bine ca mulți atacanți din campionatul nostru” » Ce spune despre revenirea în fotbal

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 16:05

 Victor Pițurcă rămâne acid, chiar dacă a ieșit din fotbal. Fostul selecționer va participa la „Gala Ioan Andone”, duminică, de la ora 14:00, motiv să-i „înțepe” pe actualii fotbaliști din Liga 1.

„Aş vrea să joace cât mai mult, dar sunt nişte băbăciuni care cred eu că 10-15 minute e suficient pentru ei. Mă gândeam zilele astea la un Adrian Ilie. Arată perfect. Cred că dacă ar intra 20 de minute, ar juca mult mai bine ca mulţi atacanţi care joacă în liga noastră. Sunt convins de lucrul ăsta”, a glumit Victor Piţurcă, conform TV Telekom Sport.

Victor Pițurcă a vorbit și despre eventuala revenire în Liga 1:

„Îmi este dor, nu pot să ascund lucrul asta pentru că tot fotbal consum în fiecare zi, dar în prima ligă din România 99% nu mă mai întorc pentru că am avut o viaţă tumultoasă, sigur nu foarte mult la club, la club am antrenat opt ani, mai mult la naţionale, în jur de 12 ani.

În fotbalul românesc nu mai are rost pentru că nu există profesionalism şi nu mai vreau să stau stresat, să am supărări de genul asta. Dacă va fi o echipă mare, cu pretenţii. din Orient, pentru că tot în Golf m-aş întoarce... Am primit destule oferte din România, am şi anunţat asta”.

Citește și:

EXCLUSIV CFR Cluj îl putea transfera pe Jaime Mata, cel mai bun marcator spaniol din La Liga » Cum a căzut înțelegerea: „Jucătorul a fost foarte supărat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  21 Martie 2019, 18:46

Nu e o ironie ci un adevar. Adrian Ilie a fost fotbalist. Pe de alta parte ar fi mai bine daca ne-ati scuti de parerile acestui infractor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează