FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - CRAIOVA 1-2

Victor Piţurcă: "Nu mă gîndesc la titlu, vreau o echipă puternică şi Europa League"

victor piturca
victor piturca

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Craiovei, Victor Piţurcă, este foarte mulţumit de victoria de la Urziceni şi spune că nu se gîndeşte la titlu în acest sezon, obiectivul său fiind să formeze o echipă puternică.

 

"Mă interesează doar cele trei puncte pe care le-am cîştigat astăzi şi că ne menţinem în cursa pentru Europa League.

Avem un nucleu de bază destul de restrîns. În iarnă vom remedia acesta probleme cînd vom mai aduce 4-5 jucători. Aştept şi revenirea lui Florin Costea, dar recuperarea lui este greoaie. Dacă era altcineva în locul lui, nu revenea la antrenamente aşa repede. Sper ca în 2-3 săptămîni poate reintra.

Nici nu se pune problema să ne gîndim la titlu, este o diferenţă foarte mare între noi şi primele clasate. Noi ne jucăm şansa noastră, dar pe mine mă interesează să formez o echipă foarte puternică", a spus Piţurcă pentru GSP TV, la finalul partidei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
opensource
opensource  •  01 Noiembrie 2010, 21:30

Oltenii au sa castige campionatul, cupa si Liga Campionilor numai din penalty'uri ;-)))))))))

evocati
evocati  •  01 Noiembrie 2010, 21:15

BRAVO CRAIOVA

stelian6
stelian6  •  01 Noiembrie 2010, 21:10

CRAIOVA A CASTIGAT CU UN PENALTY MAI PUTIN CLAR,DAR A JUCAT FOTBAL.CE A FACUT PITURCA LA CRAIOVA MERITA APRECIAT,MAI ALES CA E INCA LA INCEPUT DE DRUM.ORICUM,CRAIOVA JOACA DE 3 ORI MAI BINE CA STEAUA !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează