FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Victor Pițurcă, ode pentru Olguța Vasilescu înaintea inaugurării noului "Ion Oblemenco": "Fără ea nu aveam stadion" + Șanse să vină antrenor la Craiova

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 19:18

Fostul selecționer Victor Pițurcă este prezent la Craiova, acolo unde CSU își va inaugura în această seară noul stadion într-un amical de gală cu Slavia Praga.

Tehncianul nu a exclus posibilitatea de a reveni ca antrenor în "Bănie" și a ținut să-i transmită felicitări Olguței Vasilescu pentru construirea arenei. 

"Sunt fericit că acest stadion, în sfârșit, își găsește finalitate. Mi-am dorit mult acest lucru. Trebuie să îi mulțumim doamnei Olguța Vasilescu, chiar dacă deranjează pe cineva asta.  Fără ea, nu aveam acest stadion. 

Craiova merită acest stadion, să sperăm că fotbalul va învia în acest oraș. Sper să pot reveni în viitor la această echipă. Nu am o ofertă acum, poate mai târziu.

Craiova are o echipă valoroasă. Sunt sigur că anul acesta sau anul viitor va câștiga campionatul", a declarat Victor Pițurcă, la TVR 1. 

Vezi aici liveTEXT meciul dintre CSU Craiova și Slavia Praga, dar și cele mai spectaculoase momente de dinainte de meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
826978110754508
Sirbu Cristea  •  11 Noiembrie 2017, 10:44

luati-l antrenor si veti juca fotbal moldoveneste,adica "pe tzurca"

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 09:32
Postat de maistor_kokir pe 10 Noiembrie 2017, 20:21

sincer, Craiova ca echipa de club are cel mai bun stadion si cel frumos din tzara, la fel de sincer, ar fi pacat ca Pitzurca (desi e un antrenor mai bun decat altii precum Daum sau Puiu Iordanescu) sa vina antrenor la Craiova, eu chiar cred ca acest club are un viitor stralucit, peste ceea ce a reusit Craiova Maxima ... asta insemand, locul 2 in campionat an de an (in spatele Stelei) si calificari in primavara europeana an de an...

Au reusit pentru ca au fost sprijiniti. Oltenia Regiunea "istorica " cu tovarasi ministri. Cei cu 4 clase. Mai ramane sa-si faca echipa de fotbal La Scornicesti ,stadion ,mai mare ca asta si totul e perfect. P.S Scornicestiul a fost un sat amarat apartinator de o comuna. Pana sa apara "geniul"Carpatilor. S-a transformat intr-un oras cu fabrici ,stadion si echipa de fotbal. Craiova "maxima".

liviuemil
liviuemil  •  10 Noiembrie 2017, 23:47

***, ba. la fel ca pe generalii de la csa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează