Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 09:50 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 10:18

Victor Pițurcă (66 de ani) nu îi dă mari șanse de izbândă vărului Eugen Neagoe (55) la Universitatea Craiova. Fostul selecționer îl blamează pe Mihai Rotaru pentru felul în care tratează antrenorii.

Din postura de fost antrenor la CSU, între septembrie 2019 și ianuarie 2020, văr și fost îndrumător al lui Neagoe, care i-a fost „secund” vreme de 5 ani, Pițurcă s-a pronunțat asupra angajării lui Eugen la CSU Craiova, o mutare iminentă.

Pițurcă prevede că Neagoe va avea o soartă similară antrenorilor dinaintea lui, Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care nu au rezistat mult timp pe banca alb-albaștrilor. Și îl blamează pe acționarul Mihai Rotaru pentru acest lucru.

Telenovelă încheiată: noul antrenor al CS Universității Craiova va fi în Bănie pe 4 ianuarie
CSU CRAIOVA
Telenovelă încheiată: noul antrenor al CS Universității Craiova va fi în Bănie pe 4 ianuarie

Victor Pițurcă: „Nu se schimbă nimic la CSU Craiova. Auzeam prin Craiova ce se spunea de Mirel Rădoi”

„Am spus de când am plecat ce se întâmplă acolo. Vedem că nu se schimbă nimic, lucrurile se derulează la fel. E problema lor. Nu mă mai întrebați pe mine, se supără Rotaru.

Așa face tot timpul, e aceeași scenă. Aduce antrenorul cu surle și trâmbițe. Vă și spun ce nu i-a convenit. Că juca Mirel cu 5 fundași, că nu joacă cutare, cutare. Eu auzeam prin Craiova, că am prieteni mulți. Erau venite numai de la el. Sigur că Mirel auzea lucrurile astea.

Acum vine și spune «Hai la muncă, să muncim!». Același lucru, după 3 luni va aduce alt antrenor, va face la fel”, a afirmat Pițurcă la DigiSport.

Victor Pițurcă: „Craiova nu are lot mai slab decât Farul”

Fostul selecționer la României consideră că jucătorii nu sunt de vină pentru neajunsurile Craiovei:

„Pentru fotbalul românesc, au un lot bun. Nu văd să fie lotul Farului mai bun decât cel al Craiovei, deși Gică a luat câțiva jucători valoroși. Dacă-i compari post pe post...

Poate e problemă de antrenor, știu eu? Poate e vina lui Rotaru că a acceptat să se întâmple ce s-a întâmplat cu Mirel Rădoi. Poate trebuia ținut antrenorul care a fost înainte (n.r. - Laszlo Balint).

Nu există stabilitate, la un moment dat vine altă conducere tehnică. Nu e atât de simplu, mai ales dacă vine un antrenor fără experiență deosebită, trebuie să aibă o perioadă să se adapteze”.

16 meciuria jucat CSU Craiova cu Pițurcă la cârmă. Rezultatele: 8 victorii, 3 egaluri, 5 eșecuri

Mai multe știri din Liga 1: 

Sabău după 20 de ani! Se pregătește comebackul iernii în Superliga: mâine e ziua decisivă

„Compagno va pleca la vară pe 4 milioane de euro!” » Procentul păstrat de FCU Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”