FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA

Victor Ponta, opinie categorică în conflictul CSA vs FCSB: „El este groparul echipei Steaua!”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 14:54

CSA STEAUA vs FCSB // Victor Ponta (46 de ani), fost premier al României și stelist recunoscut, e de partea lui Gigi Becali în conflictul cu Florin Talpan.

„Eu cred că individul ăla de la CSA Steaua, Talpan, este groparul Stelei, unul dintre groparii sportului din România. Toate lucrurile pe care le-a spus şi făcut sunt realmente aberante. Nu trebuie să îți placă de Gigi Becali, să fii de acord cu el, dar nu poţi face tot ce a făcut individul ăsta, Talpan.

Pentru mine, da, FCSB este Steaua. Mă uit la ei și îi consider Steaua! Bravo lui Gigi Becali că a dat bani pentru sport. Restul… nu mă puneți să caracterizez.

Eu prefer ca oamenii de business să dea bani la sport și să vorbească la afaceri. Așa se întâmplă cu marii proprietari din Vest sau din America. Nu prea știe lumea cine sunt, dar la final se vede câți bani au băgat și spectatorii îi aplaudă. Este o cultură care se creează în timp”, a declarat Victor Ponta pentru Fanatik

SITUAȚIA LA ZI ÎN PROCESUL PENTRU MARCA STEAUA

În procesul-mamă, CSA Steaua se luptă să dovedească la Tribunalul București că formația lui Becali ar fi prejudiciat Armata cu 37 de milioane de euro printr-o presupusă folosire abuzivă a mărcii Steaua. Practic, Talpan, care a obținut în trecut MARCA ÎNREGISTRATĂ a Stelei, a pornit ofensiva pentru a-l face pe Becali să plătească.

Echipa de avocați ai lui Gigi Becali a apelat la o nouă armă, la un proces secundar deschis la Curtea de Apel pentru marca notorie: FCSB cerea să-i fie recunoscut dreptul de a folosi din nou marca Steaua având în vedere notorietatea câștigată din 2003 sub acest nume!

Curtea de Apel București a oferit la finalul lunii aprilie o hotărâre agreată de Florin Talpan: marca notorie rămâne la CSA Steaua, dar clubul Armatei pierde dreptul de folosință pentru următoarele mărci: MN 26915 STEAUA BUCUREŞTI, MN 63179 CS STEAUA 1947 -1967, MN 63180 – STEAUA, MN 63287 – A.

După decizia dată de Curtea de Apel, procesul revine la faza în care Florin Talpan îi cere despăgubiri lui Gigi Becali.

Vezi și: 

Gigi Becali are un nou plan la FCSB! Cum vrea să rezolve principala problemă pe care o are Bogdan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
boierasul
boierasul  •  25 Iunie 2019, 13:59
Postat de alexyulyan pe 25 Iunie 2019, 01:26

Un hot apara alt hot, frumos asa

Asa mai ciuguleste si Ponta 10-15 voturi ) toata galeria FCSB il va vota__)))

boierasul
boierasul  •  25 Iunie 2019, 13:57
Postat de Eugen Qy pe 25 Iunie 2019, 00:49

In goana nebuna dupa sustinerea lui gb, sunteti in stare sa intervievati si pe Diavolul ! Daca unul ca Ponta un *** ***A, este intervievatul GS, atunci cum Doamne iarta-ma, sa nu ii dai dreptate lui Daum ? Pai Ponta a cauzat atata suferinta INTREGULUI POPOR al tarii noastre, incat *** si TRAS la RASPUNDERE Penala pentru *** ROMANIEI ca si intreg Sistemul din care face parte atat el cat si asa-zisa Clasa politica romaneasca, o clasa care a ***, in repetate randuri, *** si va *** cat va exista, interesele Tarii noastre si ale poporului Romaniei !!! Din punctul de vedere STRICT al activitatii sportive, niciun "politician"nu a aprobat vreo masura de FINANTARE a activitatii sportive ROMANESTI, la niciun nivel sau la nicio disciplina sportiva !!

Ponta e mic copil pe langa guvernarea PDL ))) dar asa e la romani memoria scurta)) mai mult de 3 sau 4 ani nu are capacitate de retinere))

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  25 Iunie 2019, 10:51

Sa sustii un nemernic ca Talpan,care iti retrogradeaza echipa direct in liga 4,intr-o mocirla din care n-o sa mai iasa vreodata,spune totul despre "fanii" aia 300-500 care sustin aceasta capusa a bugetului de stat!Talpan,capusele din csa si din peluza,viseaza zi si noapte sa numere alea 37 mil de euro,iar asta e singura dragoste fata de club..clubul csa steaua bucuresti,care nu detine marca Steaua!o sa cina si ziua in care nici 37 de euro n-o sa primeasca despagubiri,dar si ziua in care milioanele de la buget nu se vor mai duce in gaura numita csa steaua bucuresti!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează