FOTBAL  »  Superliga  »  ZIMBRU CHIŞINĂU-FC VASLUI 1-2

Victorie la Chişinău!

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2008 00:00

Vasluiul a susţinut un amical de lux în pauza competiţională, obţinînd un nou succes internaţional.

Vasluiul nu a stat degeaba în pauza competiţională. Echipa pregătită de Viorel Hizo şi-a găsit un adversar pe măsură. Astfel, formaţia vasluiană s-a deplasat la Chişinău, pentru a da piept cu vicecampioana Republicii Moldova, Zimbru. Meciul s-a dovedit a fi un destul de echilibrat, galben-verzii obţinînd un succes meritat la capătul celor 90 de minute de joc. FC Vaslui s-a impus cu scorul de 2-1, graţie reuşitelor lui Burdujan (25) şi Panait (60), ambele din penalty.

“A fost un test de verificare reuşit. Antrenorul a dat întîietate jucătorilor mai puţin folosiţi în campionat. Aceştia au avut evoluţii mulţumitoare, ţinînd cont şi de adversar, cu experienţă în cupele europene”, a declarat directorul sportiv al FC Vaslui, Cătălin Popa.

Viorel Hizo a început partida cu următorul unsprezece: Kuciak - Buhuş, Andronic, Panait, Hugo Luz - P. Jovanovic, Ljubinkovic, Buhăescu, Bălace - N. Jovanovic, Burdujan. În partea a doua au mai intrat Hăisan, Gheorghiu, R. Neagu şi Matei. Markovic şi Temwanjera au fost lăsaţi acasă, cei doi fotbalişti neprimind viza de intrare în Republica Moldova.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
 •  16 Octombrie 2008, 20:18

basarabia pamant romanesc! fortza galben-verde

 •  13 Octombrie 2008, 16:54

felicitari celor 2 echipe romanesti!

 •  12 Octombrie 2008, 23:44

Zimbru nu e o echipa cu finante importante cum e Vasluiu ,Zimbru a singura echipa din tara care implineste loturile echipelor din rusia si romania cu jucatori...sper ca Oleg Andronic o sa ajunga la o echipa puternica...Forza Zimbru...Forta Vaslui..>Galben_verde Mereu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează