FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO 10 minute fotbal, restul chin » Meciul dintre U Cluj şi FC Braşov s-a terminat cu o remiză

Viorel Dinu (alb) a marcat ieri al patrulea său gol consecutiv.
Viorel Dinu (alb) a marcat ieri al patrulea său gol consecutiv.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 22:25

O partidă plictisită a fost salvată în repriza secunda de reuşitele lui Dinu şi Păun.

3.000 de spectatori au ajuns degeaba aseară pe "Cluj Arena" la primul fluier din startul partidei. O jumătate de oră ar fi putut rămas liniştiţi pe culoarele stadionului sau să-şi găsească orice altă ocupaţie decît să urmărească o mostră de neputinţă, un chin prelungit al unor actori pedepsiţi că, în prima zi după weekend, se află la serviciu.

VIDEO: Vezi aici rezumatul!

Degeaba a stat Ionuţ Badea pe banca Universităţii aproape doi ani, pentru că foştii săi elevi şi-au făcut buletin de Ploieşti. În urma lor, a rămas veşnicul război dintre galerie şi Anamaria Prodan, iar pe teren o blazare vecină cu coma. Abia după ocazia lui Batin (30), care s-a împiedicat în finalizare, s-au trezit şi "studenţii", Năstăsie reluînd cu capul o centrare venită din gheata lui Paulinho (34). Cele două ocazii au fost meniul complet al primei părţi.

Două goluri şi linişte
La reluare, braşovenii s-au fîsticit din nou la doar 4 metri de linia porţii, căpitanul Munteanu finalizînd în văzduh. Răspunsul "şepcilor" a venit tîrziu, pe ritmuri braziliene, însă Cleiton a tras dezamăgitor (62). Meciul a pîlpîit aproape 10 minute după ce Krumov a fost busculat în careu, iar Dinu l-a ţintuit pe linia porţii pe Taborda din penalty (66). Un 1-0 prea sever pentru antifotbalul din teren. Abia încălzit după intrarea pe gazon, Păun a pus latul la o acţiune şnur purtată de Nasser şi scenariul unei remize prefigurate din start era deja scris.7

"Repriza secundă s-a ridicat peste nivelul meciurilor din Liga 1. E un punct meritat şi muncit" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

"Din punctul meu de vedere, e ultimul meci pe care l-am disputat la Cluj. Nu mai sîntem ajutaţi, iar nea Jean Pădureanu mi-e dator vîndut la cîte am făcut pentru el. Vom juca la Bistriţa" (Anamaria Prodan, manager U Cluj)

516276-caseta-u-cluj-brasov-1-1.jpg

INBOX
- Cipriotul Paraskevas Christou a primit banderola de căpitan în premieră, după ce Szilagyi a rămas pe bancă, iar Vasile Gheorghe a fost suspendat.
- Braşovenii au contestat vehement modul în care s-a bătut lovitura de pedeapsă, acuzînd că atacantul clujenilor, Viorel Dinu, s-a oprit o fracţiune de secundă înainte de execuţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
exorientelux
exorientelux  •  28 August 2012, 15:52
Postat de ingu pe 28 August 2012, 14:53

In alta ordine de idei: multumim Brasov pentru mesajul vostru. Respecte maxime pentru acest gest.

care a fost mesaju? pana pleaca AMP, eu nu mai merg la meciuri.

ingu
ingu  •  28 August 2012, 14:53

In alta ordine de idei: multumim Brasov pentru mesajul vostru. Respecte maxime pentru acest gest.

ingu
ingu  •  28 August 2012, 10:02

Mai Bichis, "ziaristule impartial", de ce sa stea suporterii pe culoarele stadionului? Asa putini cati au fost, au cantat pentru U indiferent de joc si de rezultat. Ceeea ce nu prea vezi la stapanii dealului. Acolo n-ai rezultate, adio, dai o pasa gresita, bagam fluieraturi, nu joaca echipa, stam acasa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează