FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CHIAJNA 0-3

VIDEO 100% fotbalist » Milevski ca în vremurile lui bune: dublă și evoluție perfectă cu Botoșani, 3-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Chiajna chiar are șanse să evite retrogradarea, pentru că Milevski s-a reapucat de fotbal la 31 de ani.

Artem Milevski e importul cel mai de succes din "mercato pentru reparații". A sunat ca o glumă afacerea pe care a realizat-o Chiajna în fereastra de transferuri din iarnă, importul unui fost internațional ucrainean pomenit mai des în legătură cu concentrația alcoolică decât cu numărul de goluri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dar Milevski este, la 31 de ani, mai eficient decât sunt Mutu, Marica, Țucudean și Bicfalvi, românii cu nume mari repatriați la începutul acestui an.

Stilul Milevski

Concordia a urcat deocamdată de pe locurile retrogradabile, Botoșani a ajuns la doar două puncte de prima poziție care va duce în "B". Ilfovenii sunt într-un progres confirmat, moldovenii coboară tot mai periculos. Diferența dintre tendințe e dată mai ales de Milevski.

Ucraineanul a deschis victoria șocantă din Cupa Ligii, 3-0 cu Dinamo, și a recidivat la Botoșani cu un gol copy-paste: centrare Feussi, deviere cu capul a lui Giurgiu și plonjon al lui Artem, aproape de nivelul gazonului! Gazdele au controlat jocul după 0-1, dar în stilul patentat de Pustai, cu atacuri care îi permit adversarului să tragă și un pui de somn. Chiajna a continuat să înscrie.

Milevski plus Obodo

Purece a rămas singur cu Pleșca pe un contraatac, a trimis mingea în portar, apoi goalkeeperul l-a busculat, într-o alunecare prea energică. Milevski a transformat pentru 2-0.

Reprezentația atacantului cu plete de personaj din "Pirații din Caraibe" a fost completată perfect de celălalt star din campania de achiziții a Chiajnei, un mijlocaș ex- Fiorentina și Udinese, un om cu meciuri în Champions League venit să-și încheie cariera la marginea capitalei României.

Căpitanul  Obodo a aruncat mingea peste Pleșca, o execuție a unui închizător cum nu reușesc "tehnicii" campionatului! Concordia are șanse bune să rămână în Liga 1. Și ar merita un premiu fiindcă se pricepe să transforme glorii vechi în fotbaliști adevărați. 

"Am luat repede gol dintr-o fază studiată la DVD. Au marcat exact cum făcuseră cu Dinamo, a fost același gol tras la indigo. Poate e un pic nedrept rezultatul pentru noi, dar important e că am pierdut punctele"
Cristian Pustai, antrenor FC Botoșani

"E puțin exagerată diferența de scor, nu ne-am creat chiar atât de multe ocazii. Am profitat de greșelile Botoșaniului și am blocat perfect această echipă care e tare acasă dacă are spații"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

botosani chiajna 0 3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează