FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 1-1

VIDEO 14 şi tot mai numără » CSU Craiova îşi continuă seria invincibilă, dar nu a impresionat nici cu Viitorul: 1-1

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 23:21

Juveţii n-au strălucit aseară, dar şi-au continuat seria invincibilităţii în L1, 9 victorii şi 5 remize la rînd.

Şutul fără milă al craioveanului, la origini, Alexandru Mitriţă a lovit cu furie plasa porţii lui Bălgrădean. Era secunda 36! Practic, Viitorul "Regelui" începea meciul de la 1-0. Erorile apărării, imprecizia lui Frăsinescu şi Mateiu, după un aut, au zguduit planurile echipei neînvinse de 13 etape.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tot după un aut, adevărat assist oferit de Mitrea, Bawab a plecat ca din puşcă spre buturile gazdelor, a fost busculat de către Albuţ, în careu, jocul a fost lăsat liber, iar Nuno Rocha (24) a egalat, deşi pe linia porţii erau trei fotbalişti ai gazdelor. Un nou gol creat de duo-ul letal din atacul Craiovei.

De unde a venit pericolul
În afara reuşitelor, partida a fost animată, însă n-a produs prea mult spectacol. S-a mizat mai ceva ca la ruletă pe fazele fixe. Fiecare echipă era să mai puncteze pînă la pauză după două cornere. Frăsinescu (27) a reluat puţin peste, cu capul, cu acelaşi procedeu, Nedelcu (31) nimerind transversala. În căutarea gloriei pierdute, Nicoliţă a şutat aproape de vinclu (35), după mai multe centrări irosite.

Cu ce s-au ales
Bawab (57) a ţintit şi el bara, din 12 metri. Copiii lui Gică, aşa cum îi alintă incandescentul antrenor-patron al Viitorului, au încercat să pună presiune, doar că Benzar (61) şi Nedelcu (72) n-au găsit ţinta.

A intrat şi Ianis. "Du-te, tată, du-te acolo!" a fost împins de pe bancă de părinte spre poarta adversă. În faţa lui Bălgrădean a ajuns însă doar Bonilla (87), astfel că Ştiinţa continuă marşul invincibilităţii în Liga 1.

5 meciuri consecutive, în toate competiţiile, a bifat Viitorul fără victorie, ultimul succes datînd din 30 noiembrie 2014, 3-1 cu FC Braşov

32 de puncte a făcut CS U Craiova în ultimele 14 etape, ceea ce înseamnă un procentaj de peste 75% din totalul celor puse în joc

457 de minute trecuseară de la ultimul gol încasat de Craiova în L1

"Uitaţi-vă ce copii am băgat în repriza a doua, mai ales pe Ianis, care are 16 ani! Cu toate acestea, facem faţă nivelului din Liga 1. E bine că n-am pierdut, orice punct contează în această luptă teribilă pentru evitarea retrogradării" (Gică Hagi, antrenor Viitorul)

"Mă aşteptam să avem probleme cu Viitorul, pentru că cei tineri sînt viguroşi, au motivaţie. Am trecut şi peste al 14-lea hop, sper s-o ţinem aşa pînă la final. Am avut un început de 2015 infernal şi am strîns 5 puncte în 3 etape, sînt mulţumit" (Sorin Cârţu, director tehnic CSU Craiova)

Cele mai rapide goluri ale sezonului
Autor: Secunda, Meci
Mitriţă: 36, Viitorul - CSU Craiova 1-1
Ad. Mutu: 59, Petrolul - FC Botoşani 4-1
Cr. Todea: 65, FC Botoşani - Gaz Metan 0-3

Inbox
- Viitorul a cerut penalty în minutul 69 la pătrunderea lui Bonilla, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.
- Madson a luat cartonaş galben, lipseşte etapa viitoare, cu Mediaşul. El putea fi eliminat chiar aseară după un fault din spate, cînd era deja avertizat.
- CSU a fost încurajată de 300 de suporteri veniţi de la Craiova sau din Bucureşti, dar a şi fost contestată de 10 fani ai celor de la FCU Craiova. Înjurat, Cîrţu s-a certat cu respectivii.
- Oficialii din Bănie vor să negocieze cu Brandan prelungirea contractului, scadent în vară. Pablo a fost suspendat aseară.

654450-viitorul-craiova-1-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
black_stone
black_stone  •  10 Martie 2015, 14:38
Postat de stefan.. pe 09 Martie 2015, 14:32

Jucatorii n-au nici o vina. Majoritatea chiar au valoare, isi merita locul in lotul Stiintei, dar nu-si pot arata calitatile intr-o exprimare tactica ce vizeaza antijocul si jocul bazat pe eventuale gafe ale fundasilor adversi. Meciurile cu Steua ne-au lamurit. Cartu, pe unde a fost, a plecat cu tinicheaua de coada si de aceea nici o alta echipa nu-l mai ia ca antrenor. Ne-am gasit noi ca fraierii sa-i dam o slujba bine platita.

Pardon..pentru lotul care il avem acum ( Akim,Baluta,Tarnacop,Briceag,Aka) fara sa ma uit pe banca de rezerve...Cartu este cel mai potrivit.Cand clubul se hoatareste sa aduca si fotbalisti adevarati...atunci se schimba problema si trebuie adus intradevar un antrenor din exterior.

stefan..
stefan..  •  09 Martie 2015, 14:32

Jucatorii n-au nici o vina. Majoritatea chiar au valoare, isi merita locul in lotul Stiintei, dar nu-si pot arata calitatile intr-o exprimare tactica ce vizeaza antijocul si jocul bazat pe eventuale gafe ale fundasilor adversi. Meciurile cu Steua ne-au lamurit. Cartu, pe unde a fost, a plecat cu tinicheaua de coada si de aceea nici o alta echipa nu-l mai ia ca antrenor. Ne-am gasit noi ca fraierii sa-i dam o slujba bine platita.

craioveanu91
craioveanu91  •  09 Martie 2015, 11:56

nu jucam nimic, dar daca batem sambata gaz metan e un start aproape perfect, 8 puncte posibile din 12 . jocul nu merge deloc echipa e rupta de la mijloc ,cartu joaca cu mingi aruncate inainte ca acum 15 ani. baluta nu are ce sa caute in primii 18 , vatajelu e jucator de liga 2a sa fim seriosi e depasit , sper sa joace briceag etapa viitoare fundas stanga. sper sa atacam si noi cu gaz metan , de cateva etape doar ne aparam in 20 de metrii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează