FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO 4 dinamoviști au vândut azi bilete pentru Dinamo - FCSB! Câte tichete s-au cumpărat până acum

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 12:48

Dinamo se pregătește pentru derby-ul cu FCSB, de duminică, și să aducă un număr cât mai mare de fani pe Arena Națională. 

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV DigiSport

Patru dintre jucătorii roș-albilor, Ante Puljic, Vali Lazăr, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, au mers astăzi la casele de bilete ale arenei din Ștefan cel Mare într-o acțiune de promovare a derby-ului de duminică. Fotbaliștii au vândut tichete fanilor și le-au promis că vor juca din orgoliu contra FCSB-ului. 

„Vrem să le facem o bucurie fanilor pentru că au avut multe suferințe în acest sezon. Cum să fie duel între galerii? Fanii noștri sunt unici, sunt fenomenali. Sunt unici! Nu ne vom bate la retrogradare. Da, dacă nu câștigi câteva meciuri, ajungi în zona roșie. Dar nu va fi cazul. A fost un an greu! Vrem să terminăm sănătoși sezonul, să fim pe primul loc în play-out și să câștigăm Cupa României”, a declarat fundașul Ricardo Grigore. 

„Doar n-o să spun că Steaua e mai puternică”

Și atacantul Robert Moldoveanu a vorbit despre duelul cu FCSB și a oferit o declarație amuzantă.

La astfel de meciuri nu trebuie să ne motiveze nimeni. Am înțeles că s-au dat multe bilete, așteptăm un stadion plin. Care e echipa mai puternică? Dinamo. Doar n-o să spun Steaua! Mă doare sufletul. O vreau pe FCSB în finala Cupei”, a declarat Robert. 

Match preview Dinamo - FCSB

S-au dat 15.000 de bilete 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, până azi s-au vândut 15.000 de bilete pentru Derby de România. Dintre acestea, 2.000 au fost cumpărate de FCSB, care va avea parte de susținerea Peluzei Nord. 

Pentru acest meci, Jandarmeria va lua măsuri extreme de securitate. Astfel, 1.200 de jandarmi, de la București și Buzău, vor fi prezenți la meci. Inclusiv cai vor fi prezenți la Arena Națională în ziua marelui meci.

Citește și: 

Gigi Becali, bani pentru fanii din Peluza Nord: „Aveam sete de galerie! Dar fanii noștri nu pot să-i întreacă pe dinamoviști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
103798407052226
 •  13 Februarie 2020, 15:55

ba ,galerie,ai grija sa verifici seria la bilet,sa nu fie d-alea nasoale ca la voluntari !!! auzi la ei toate biletele aveau aceeasi serie ! acum ii baga la inaintare pe jucatori ! mare minune daca nu vand bilete de 2 ori capacitatea national arenei !!!

126791918017681
Danezul Gramada  •  13 Februarie 2020, 15:28

DDB=DOAR DIVIZIA B. Ce derby cu vicecampionii puteti avea voi descultilor blatuitori de pe locul 9?In B cu voi echipa de desculti si petarde puturoase. Acolo va e locul. De asta nu va suporta nimeni si nu va vrea in play off ca jucati binisor cu noi si in rest ***. De 3 ani *** in play out militienilor. *** PCH strang bani pt niste petarde si ciurucuri italiene ca sa plateasca tot ei amenzi pt rasism si violenta. Huoooo,faliment si liga a cincea scrie pe voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  13 Februarie 2020, 14:48
Postat de pugliesi pe 13 Februarie 2020, 14:14

=))))) iar au scos ăștia jucătorii sa vanda bilete. Incredibil cum fac asta numai la meciurile cu FCSB. Atat de penibil..=)))))))))

azi e ballantine`s day ! le-a dat liber la casieri ca sa faca galerie mare in stefan cel mare.editiile 2050-2075 ! nu stiu daca consoartele sunt pe-acasa ?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close