FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CHIAJNA 2-1

VIDEO A decis "fluierul"! » "Centralul" Iulian Dima a făcut praf meciul dintre CFR și Chiajna, 2-1

Tiago Lopes a marcat aseară al doilea său gol în acest sezon
Tiago Lopes a marcat aseară al doilea său gol în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 00:00

Concordia a pierdut dramatic și pe deciziile arbitrilor o partidă ce-ar fi putut însemna salvarea de la retrogradare.

Confruntarea din Gruia a avut 3 momente-cheie, ce-ar putea reprezenta material didactic la orice curs de arbitraj:

  1. Gol anulat aiurea Chiajnei

Minutul 64, la 1-0 pentru oaspeți. Maftei a executat o lovitură liberă, Serediuc a șutat din voleu, Mincă a respins în lateral, iar Dina a reluat spre poartă. Bară!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi mingea a ajuns la Dragarski, care a înscris. Reușita a fost anulată la semnalizarea asistentului Velicu, ce-a indicat ofsaid! În reluările DigiSport nu se vede nimeni în afara jocului!

Expertul DolceSport, Dan Lăzărescu, a comentat: "Arbitrul nu putea acorda henț pentru că ridică brațul și nu se reia jocul după henț cu lovitură liberă indirectă, așa cum s-a reluat. Altă incorectitudine eu n-am observat la acea fază".

2. Penalty refuzat, Lopes trebuia eliminat

Minutul 69, tot la 1-0 pentru Chiajna. Serediuc a pătruns în careu, a fost talonat de către Tiago Lopes, care l-a tras pe adversar, din spate. Ilfoveanul a şutat spre poartă, mingea ducîndu-se în bară, apoi afară. A solicitat, ulterior, 11 metri. "Centralul" Dima n-a mai arătat punctul cu var. Lăzărescu: "Se impunea penalty și eliminare la Lopes!".

3. "N-a fost ofsaid!"

Minutul 90+4. Cu jumătate de minut peste cele 3 minute de prelungire acordate de Dima, Jakolis a centrat în fața porții, Guima a atacat mingea, dar nu se vede pe reluările TV dacă o atinge!, iar Lopes a împins-o în plasă, 2-1. Dacă "nouarul" CFR-ului atinge balonul, atunci trei clujeni ar fi în ofsaid, însă asistentul Avram n-a semnalizat nimic.

Lăzărescu: "N-a fost ofsaid la golul doi al gazdelor!".

19cartonașe galbene și 3 "roșii" a arătat "centralul" Dima la un meci CFR - Poli Timișoara, 2-2, în iulie 2013

"Nu știu la ce a fluierat ofsaid la golul lui Dragarski, iar penalty mai clar decît cel la Serediuc nu există!"
Marius Baciu, antrenor Chiajna

cfr chiajna 2 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Aprilie 2015, 10:38

A fost offside la centrarea initiala,de pe stanga pe dreapta ,continuarea in careu nu mai trebuia jucata .Si interpretata.

icostin66
icostin66  •  29 Aprilie 2015, 17:12

Mare specialist aveti ! Unde I-ati gasit si pe asta ?! Cine este acest ''Dan Lazarescu'' ?! Unu : la golul anulat Chiajnei, in off-side se afla cel care a sutat in bara, Dina, care se afla IN SPATELE PORTARULUI de la Cluj, iar intre ilfovean si linia portii era doar UN JUCATOR de la CFR ( ca sa nu fie off-side, trebuiau sa fie macar DOI CFR-isti intre el si linia portii). Doi : Lopez se afla in spatele prichindelului de la Chiajna, care se lasa pe spate in momentul sutului, nici vorba de fault...Daca eu, care sunt un novice ( in afara anilor petrecuti pe terenul de fotbal si a multor kilograme de lamai mancate pe gazon, fiindca altceva nu era pe atunci...) vad aceste lucruri, cum naiba nu le vede ''specialistul'', care e si platit pentru asta?! Sau e platit tocmai pentru asta ?! Se numeste DEZINFORMARE...

1592408961007416
Virgil Popa  •  29 Aprilie 2015, 13:30

Vezi toate comentariile (3)
Comentează