FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - U CLUJ 0-0

VIDEO Aer pentru Ganea » U Cluj mai strînge un punct şi trece peste linia de retrogradare

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 23:51

Fiecare echipă a ratat cîte o mare ocazie în finalul jocului, însă egalul o avantajează pe U Cluj, care a sărit deasupra liniei retrogradării.

Ionel Ganea a venit aseară sub Tîmpa ca să dea lovitura pe un teren de pe care au plecat învinse Steaua şi FC Vaslui. Şi a reuşit pe jumătate. Nu a pierdut, chiar a făcut un meci bun şi, cu punctul smuls, a ajuns deasupra liniei care departajează echipele care rămîn de cele care nu vor mai fi în viitorul sezon în Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Meciul a fost prost şi plictisitor. În prima repriză nu s-a întîmplat nimic şi la fel a fost şi în partea secundă, pînă aproape de final. Doar ultimele 10 minute au avut viaţă. Nou-intrat la gazde, Danquah a ratat singur din 5 metri (83), fază la care asistentul Megheşan n-a ridicat, aşa cum s-ar fi impus, fanionul, evoluţia tuşierului din Tîrnăveni fiind catastrofală pe întreaga durată a jocului, în care aproape că nu a nimerit nici o decizie.

La poarta cealaltă, "şepcile roşii" ar fi putut marca la şutul lui Buleică, dar balonul a trecut la 5 centimetri de bară (88), după care, la ultima fază a meciului, şutul lui Muzac a fost scos de Muntean.

Interviu amuzant după meci cu Ionel Ganea, la Digi

- Ce le faci, Ionele, de joacă atît de bine?
- Nu le fac nimic!

- Dar în vestiar ce le zici?
- Ce să le spun?

- Care e situaţia lui Szekely?
- Pe Szekely, din păcate, l-am legitimat.

564062-brasov.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fc_brasov1
fc_brasov1  •  22 Martie 2013, 16:55

Mă bucur că Ganea (care-i de-al nostru din Făgăraș, desigur asta are mai puțină importanță) dă speranțe clujenilor la rămânerea în liga 1 cu echipa lor (pe care ei o consideră ca fiind) reprezentativă. Brașovul joacă mediocru de câteva etape - sunt demotivați, nu au un obiectiv clar și este posibil ca atâta vreme cât echipa va rămâne în zona de mijloc să mai vedem astfel de meciuri mizerabile. Mercenari plictisiți, mize mărunte - ăsta nu e fotbal, ăsta e doar un job pe care îl îndeplinesc mediocru, fără ambiții, ca niște funcționari de poștă.

cucu2011
cucu2011  •  19 Martie 2013, 12:02

Ma bucur nespus ca "FAGARASANUL" meu face treaba buna la Cluj!!!! Ma asteptam la mai multe de la clujenii Sabau.Poratchi etc.Il apreciez totusi pe Popescu-a dovedit atasament pt. club.Jucatorii din actualul lot trebuie antrenati f f mult, pregatire fizica exemplara si cred ca Ionel Ganea stie f.bine acest lucru.Daca V. Dinu ar fi cu conditia fizica la punct,atacul ar rezolva multe probleme-rezultatele ar fi mai clare......Galeria din prea multa patima mai face uneori si rau echipei [indirect evident ].Acum trebuie castigat meciul cu Chiajna-obligatoriu-Doamne-ajuta. Haide "U".

malakian
malakian  •  19 Martie 2013, 10:54

Ba voi nu sunteti intregi la cap. Spuneti ca a sarit peste linia de retrogradare, dar asta s-a intamplat inca din etapa trecuta, nu inteleg de ce evidentiati asta acum. E logic ca, daca U si Ceahlaul au facut egal in etapa asta, iar diferenta e de 1 pct in favoarea clujenilor, era aceeasi diferenta si etapa trecuta, nu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează