FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Alex Pașcanu explică de ce a ales CFR Cluj în detrimentul FCSB: „Nu știam cine e antrenorul!” :O

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 20:30

Alex Pașcanu (20 de ani) s-a transferat de la Leicester la CFR Cluj, deși a fost dorit insistent și de FCSB.

Tânărul fotbalist, aflat în cantonamentul echipei naționale U21, a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Mi-am dorit să fac pasul la o echipă de seniori și sunt foarte fericit că am oportunitatea să merg la CFR. M-au primit foarte frumos, am apucată să fac un antrenament deja cu ei și abia aștept să merg să îmi fac treaba acolo.  
Așa am considerat eu, că o să fie un pas înainte dacă merg acolo. Oricum, eu mi-am spus că trebuie să merg acolo unde o să joc și unde am oportunitatea să cresc. Am considerat că CFR-ul o să fie o opțiune mai bună.  

M-am uitat la mai multe aspecte, de exemplu la antrenor. La CFR era Dan Petrescu, despre care știu că e un antrenor de la care am ce să învăț, iar la FCSB nu știam cine e antrenorul, era și pe o poziție mai slabă în clasament. Plus că cei de la CFR m-au vrut de foarte mult timp și asta m-a ajutat să iau o decizie.

La CFR e concurența mai mare, dar asta o să mă ajute să cresc. E un lucru bun, pentru că mă face să trag mai tare la fiecare antrenament”, a spus Pașcanu pentru GSP.ro.

Pașcanu ar putea debuta în tricoul campioanei în meciul cu FC Voluntari, vineri, 13 septembrie, de la ora 21:00.

VEZI ȘI:

VIDEO Adrian Rus a ales: „Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat” » Ce spune despre conflictul cu MOL Vidi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
notre_respect_dudelange
notre_respect_dudelange  •  03 Septembrie 2019, 00:39

altu fake news. da haterii minte nu are, hai cu trafic

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Septembrie 2019, 23:34

aici nu gandesti bine,nu pozitia in clasament conteaza.ci faptul ca ai liniste acolo,cel putin deocamdata,fara tucudean si daca il vand pe omrani,nu ii vad prea bine pe cfr

adriann_
adriann_  •  02 Septembrie 2019, 22:19
Postat de ovidiu.blatistu pe 02 Septembrie 2019, 22:06

Fcsb transfera doar caviar, sărmăluțe, caltaboși și multă maioneza

Pacat de Cristi Manea, dar probabil si-a facut socoteala ca si antrenamentele de la fcsb sunt mai bune decat alea prin parcuri. Depinde pe cat timp a semnat, daca l-o fi aburit ciobanul sa semneze pe 4-5 ani se rateaza in timp ce puscariasul incearca sa ia pe el zeci de milioane...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează