FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Alexandru Chipciu, necruțător cu Gigi Becali: „Șterge cu buretele tot ce a făcut bun! Nu s-ar fi întâmplat niciodată asta cu oameni care se pricep”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 19:14

Alexandru Chipciu (30 de ani), unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria recentă a FCSB-ului, în prezent la Anderlecht, a vorbit cu regret despre situația complicată în care se află fosta sa echipă. 

„Dacă era Steaua adevărată, cu suporterii în tribună, cu stadionul ei, cu lucrurile făcute corect de patron, manager, antrenor, nu se întâmpla niciodată acest lucru, mai ales că patronul dispune de foarte mulţi bani. Angajând oameni care se pricep, nu s-ar fi întâmplat niciodată acest lucru. 

Au avut şi foarte mulţi accidentaţi, într-adevăr, s-au corelat şi cu Europa League, meciuri grele, Guimaraes nu a fost o echipă slabă, a fost o echipă bună şi s-a ajuns în această situaţie. Cred că se vor regla lucrurile în continuare, cred că vor prinde play-off-ul, dar la campionat cred că e greu să se lupte în continuare”, a mărturisit Chipciu. 

Fără rețineri, Chipciu a taxat și intervențiile repetate pe care Gigi Becali le exercită asupra antrenorilor echipei: 

„M-a ajutat în carieră, am avut cel mai mare salariu din istoria Stelei, a ţinut la mine cred destul de mult, înbtr-adevăr a şi luat bani pe mine, şi-a scos investiţia, dar acum cred că greşeşte foarte mult prin tactica pe care o adoptă şi şterge cu buretele tot ce a făcut bun în toţi aceşti ani. T

Când spui că e echipa mea, jucăria mea, fac ce vreau cu ea, lumea se delimitează!”, a declarat Chipciu, potrivit TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

FCSB încă atrage! Becali: „Am primit ofertă de 8 milioane de euro pentru Coman” + Ce echipă îl voiaÂ

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  03 Septembrie 2019, 09:06
Postat de gigi_becali_6 pe 03 Septembrie 2019, 01:07

Armata trebuie sa vanda CSA-ul inainte de liga 1 ! Nu au voie nici in Liga a 2a. Ca sa joace in Liga a 2 a , Armata trebuie sa vanda. Bineinteles ca o sa o cumpere Gigi, cu 30.000 :))))

Pleaca ba prostule de aici cu tâmpeniile, citește naibii ROAF și mai ales ultimile modificări făcute in vara de către Comitetul de Urgentă, nu trebuie sa vândă nimeni nimic, schimbarea formei de organizare se face strict din pix! In plus Burleanu a spus atât de clar ca pana și utimul fcsbist sa priceapă: dacă Steaua câștiga Cupa României are drept de joc in cupele europene!

gigi_becali_6
gigi_becali_6  •  03 Septembrie 2019, 01:07
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 02 Septembrie 2019, 22:33

Chipciul a jucat in liga 1 la Steaua nu la Cca ;) unde Gigi Becali la platit cel mai mare salariu din liga 1 ;) sunt curios ce Becali va cumpara Cca daca ar fi sa promoveze in liga 1 :D :)) =))

Armata trebuie sa vanda CSA-ul inainte de liga 1 ! Nu au voie nici in Liga a 2a. Ca sa joace in Liga a 2 a , Armata trebuie sa vanda. Bineinteles ca o sa o cumpere Gigi, cu 30.000 :))))

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  02 Septembrie 2019, 22:33
Postat de partea47mea pe 02 Septembrie 2019, 22:22

A zis bine baiatul:" Daca era Steaua adevarata...."!

Chipciul a jucat in liga 1 la Steaua nu la Cca ;) unde Gigi Becali la platit cel mai mare salariu din liga 1 ;) sunt curios ce Becali va cumpara Cca daca ar fi sa promoveze in liga 1 :D :)) =))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează