LIGA 1  ·  FCSB

VIDEO Alexandru Chipciu regretă plecarea lui MM Stoica de la FCSB: „Stătea degeaba, dar măcar îl mai domolea pe patron”

Luni, 02 Septembrie 2019, 20:04

Alexandru Chipciu, 30 de ani, a vorbit despre plecarea lui MM Stoica, 54 de ani, de la FCSB. 

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor crede că oficialul nu mai avea deloc putere în actuala configurație de la FCSB, într-o perioadă marcată de expansiunea fără precedent a patronului Gigi Becali.

„Eram surprins dacă pleca MM Stoica de la echipă în 2012, când era Steaua adevărată. Era greu să plece de la echipă pentru că avea şi el putere, lua deciziile, a avut o influenţă foarte mare în venirea mea și a lui Chiricheş acolo. Acum, dacă nu mai avea putere, era ca şi cum stătea degeaba.

Chiar şi aşa, fără acea putere, cred că se vede că MM Stoica a plecat, pentru că sunt convins că dacă ar fi fost el pe bancă, chiar dacă patronul face lucrurile la echipă, îl mai domolea şi FCSB nu ajungea niciodată pe locurile pe care a ajuns”, a spus Alexandru Chipciu.

Mihai Stoica a părăsit-o pe FCSB la începutul lunii august, locul acestuia la echipă fiind luat de Narcis Răducan, 44 de ani.

Vezi și: 

Alexandru Chipciu, necruțător cu Gigi Becali: „Șterge cu buretele tot ce a făcut bun! Nu s-ar fi întâmplat niciodată asta cu oameni care se pricep”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (6)

mosvasile  •  03 Septembrie 2019, 18:46

***!"Mutarea"-asa de ochii lumii-a fost facuta ca sa-l pacaleasca pe Edy Iordanescu sa vina la fcs(pre)b!Si dupa ce vine...hop, il scoate maestrul GG din palarie!Face o sfestanie si cica ii impaca!Dar nu tine,pentru ca lui Edy nu-i place postura de sluga a slugii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauanuefcsb  •  03 Septembrie 2019, 05:53

In 2012 steaua adevarata?:)))))))))))))))))) Prostie mai mare n-am auzit.

'Aaron Johnson  •  03 Septembrie 2019, 01:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1