FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Anamaria Prodan, față-n față cu Ștucan la GSP LIVE! Declarații incendiare: „Pentru mine, Cornel Dinu a murit!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 11:05

Anamaria Prodan (46 de ani) a fost invitată azi în emisiunea GSP LIVE, unde a vorbit despre relațiile pe care le are cu oamenii din fotbalul românesc. Impresarul a șocat când s-a referit la Cornel Dinu.

„Pentru mine, Cornel Dinu a murit definitiv în momentul în care ne-a acuzat de blat. Din idolul meu... Până-n ziua de azi m-am întrebat de ce a spus asta? De ce vine o zi în care face așa ceva dacă eu n-am greșit cu nimic. Dacă îl întrebi acum, o dă sucită”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Procuroru' a susținut în 2013 că Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf, i-a solicitat sprijinul pentru a-l salva pe Reghecampf de la răzbunarea mafiei sârbeşti după un Bayern - Cottbus 3-1, care ar fi trebuit să se termine la trei goluri diferenţă. Era vorba despre o partidă din toamna lui 2002.

"N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj, dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor!", spunea Dinu la vremea respectivă. Tot cazul poate fi citit AICI!

VIDEO // Înregistrarea integrală a emisiunii cu Anamaria Prodan, mai jos

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1211340315678554
Stefan Secosan  •  13 Februarie 2019, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  13 Februarie 2019, 13:31
Postat de valu4ever pe 13 Februarie 2019, 08:41

Ambii...jalnici!

Terminati bai gigistilor cu comparatii intre prodanca si cornel dinu! Sunteti jalnici voi! Dinu nu are de ce sa minta! Nici nu a fost un *** ca toata mafia gigista de acum! Taceti dracului din *** alea umede cu care incercati si acum sa frageziti *** ale puscariasilor cu aere de ayatollahi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valu4ever
valu4ever  •  13 Februarie 2019, 08:41

Ambii...jalnici!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează